LP-WoVo Pälkäneellä

Perjantaina 14.2. pelataan Pälkäneellä, kun LP Kangasala saa vieraakseen WoVo Rovaniemen.

Ystävänpäivää tuskin aistii ottelun aikana, kun LP Kangasala saalistaa pisteitä pitääkseen runkosarjan kärkisijaa ja WoVo Rovaniemi taistelee viimeiseen asti, jotta playoff-paikka heltiäisi. Herkulliset ovat asetelmat tähän otteluun. Kauden aiemmat kaksi kohtaamista LP Kangasala on voittanut, mutta WoVo on parantanut peliään kauden mittaan, joten kaikki on mahdollista.

WoVon kenttäpuoliskolla häärii libero Outi Polso, jonka puolustuspeli on ihailtavaa kuten myös kotijoukkueen liberon Tiiamari Sieväsen. Molemmilla joukkueilla on hyvät keskipelaajat, WoVon Aliisa Kähkölä sekä Janelle Jordan kohtaavat LP Kangasalan Roosa Laakkosen, Taija Tikan ja Julia Miniukin. Keränen on kauden aikana jakanut keskitorjuja kolmikon vastuita, joten ketkä nähdään kentällä?

LP Kangasalan joukkueesta löytyy hyökkäysvoimaa, mutta niin sitä löytyy myöskin WoVolta kun Taylor Slover, Viivi Pyhäjärvi ja Saana Lindgren iskevät palloa parkettiin. Illan pelissä varmasti ratkaisevana tekijänä syöttö-vastaanottopelin lisäksi on puolustuspelaaminen. Pisteitä tuskin tässä kamppailussa ilmaiseksi jaetaan vaikka onkin ystävänpäivä.

Ottelu pelataan Pälkäneellä Kostia Areenalla. Tuomari viheltää pelin alkaneeksi 18:30, joten tulethan paikanpäälle!

Author: Pertti Flinck

Share This Post On