LP voittoon lauantai-illan viisieräisessä

LP Kangasalan Neea-Maria Joki teki huikeat 42 pistettä, kun LP Kangasala otti niukan 3-2 -kotivoiton Hämeenlinnasta.

Vierasjoukkueen saapuessa Kangasalle vain 8 pelaajan voimin sekä kotijoukkueen useamman pelaajan esiintyminen vain veryttelypuvussa, toivat mielenkiintoiset asetelmat illan otteluun.

Kangasala avasi seitsikolla Jalonen, Joki, Ahtola, Laukkanen, Peura, Rekola ja Penttilä.
Hämeenlinnalla vaihtoon jäi Tiia Heikkinen kun avauksessa Madsen, Kovanen, Marmen, Alatalo, Klimovich, Kilpinen ja Timonen.

Näillä seitsikoilla pelattiin lähes koko peli, ainoastaan Kangasalan Inka Sairiala kävi takakenttäkierroksilla tilkitsemässä Kangasalan vastaanottoa.

Oikeastaan toisessa erässä Hämeenlinnan ottamaa 17-10 johtoa lukuun ottamatta ottelu eteni vuorovedoin pisettn tai muutaman erotuksella. Kangasalan vahvimmat vaiheet osuivat kolmannen ja viidennen erän loppuihin, taaten kotijoukkueelle kaksi sarjapistettä.

Illan ehdoton tehopelaaja oli Kangasalan Neea-Maria Joki, tehden 42 pistettä tehoilla +21. Pisteistä hyökkäämällä tuli 33, prosenttien ollessa 54%.

Hämeenlinnasta paras pisteentekijä oli Kerttu Kilpinen 21, +9. Toinen yp Vitalia Marmen säesti 20 pisteellä

Laura Laukkanen, Kangasala ;

– Kuten Rita sanoi, vuoristoratamainen peli ja pienistä asioista kiinni. Olen todella ylpeä omasta joukkueesta että voitto pystyttiin kairamaan kotiin haastavista lähtökohdista huolimatta. Viime kaudellakin pelattiin kolmella keskarilla ArVoa vastaan, silloin tulee paljon torjuntoja

Arttu Keränen, Kangasala ;

– Päällimmäisenä mielessä Neea-Marian peli. Taisi tehdä liigan piste-ennätyksen tälle kaudelle ja muutamalle edelliselle. Tyytyväinen siihen kun tiedettiin että tänään voi olla haasteita vastaanoton kanssa, että toisen erän notkahduksen jälkeen pallot saatiin peliin vaikka prosentit jäivät alhaiseksi. Päästiin hyökkäämään kuitenkin siten että mahdollisti voiton. Pelaajille henkisesti vaativia tilanteita kun pelataan piste pisteeltä pitkiä tasaisia jaksoja. Hienoja paikkoja kasvattaa korkoa loppukaudelle.

Rita Timonen, Hämeenlinna ;

– Vuoristoratamainen peli molemmin puolin. Tuli hyviä suorituksia ja sitten pahoja notkahduksia perään. Harmittaa ettei pystytty kirimään enää viimeisessä erässä kiinni. Olisi pitänyt tehdä perusasiat paremmin.

Giovanni Torchio, Hämeenlinna ;

– Onnittelut Kangasalle ja ennenkaikkea Joelle. Hän pelasi uskomattoman hyvän pelin. Ennenkaikkea hyökkäyspeli oli vahvaa kolmannen ja viimeisen erän ratkaisuhetkillä. Meillä oli matkassa seitsemän pelaajaa ja tulimme tänne taistelemaan ja tekemään parhaamme. Olen kiitollinen joukkueemme pelaajille jotka tekivät tänään loistavaa työtä. Ehkä olisivat ansainneet enemmän kun kentällä nähtiin, mutta joskus siihen on tyytyminen kun vastustajan pelaaja tekee 42 pistettä.

LP Kangasala – Hämeenlinna 3-2
25–21, 25–27, 25–17, 21–25, 15–11
Koti:Joki 42/+21, Rekola 16/+5, Peura 12/+9
Vieras:Kilpinen 21/+9, Marmen 20/+10, Kovanen 14/-1

MVP:t
Laura Laukkanen, Kangasala
Rita Timonen, Hämeenlinna

PROlibero
Rita Timonen, Hämeenlinna

Katsojia 321

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On