LP Viesti otti pakkovoiton Kangasalla

Pakkovoiton edessä ollut Lp Viesti ei antanut Kangasalle sen kaipaamaa kolmatta voittoa puolivälieräsarjan kolmannessa ottelussa sunnuntaina Kangasalla. Selkeästi sarjan parhaan pelinsä pelannut Salolaisjoukkue otti voiton erin 1-3 ja siirsi sarjan ratkaisua vähintäänkin kotiotteluunsa joka pelataan tiistaina Salossa.

Jo ottelun alku kertoi mitä ottelussa oli tänään pelin henki. Varsinkin laitapelaamistaan tuntuvasti parantanut Viesti hallitsi erää alusta asti ja ei päästänyt Kangasalaa missään vaiheessa kuskin paikalle vaan vei avauserän lopulta numeroin 20-25.

Toinen erä alkoi kotijoukkue Kangasalta terävämmin ja se johtikin sitä liki koko erän varsinkin koko ottelussa hyvin pelanneen keskitorjuja Netta Rekolan johdolla. Kangasala saikin yhden eräpallon tilanteessa 24-23 mutta niin vain Viesti kampesi rinnalle ja lopulta ohi ja pitkälle erätauolle mentiin Salolaisten 24-26 erävoiton jälkeen.

Kolmas erä oli ehdottomasti Kangasalta pelin parasta antia, ja vaikka Viesti pääsi kotijoukkueen hieman höllätessä lopussa tuntumaan ei erän voittajasta ollut epäselvyyttä ja erä Kangasalle 25-20.

Runsaslukuinen kotiyleisö luulikin varmasti jo että kotijoukkue kääntää koko ottelun vielä itselleen mutta kurinalaisesti pelannut Viesti oli eri mieltä. Tasaisen erän alun jälkeen se karkasi melko vaivattomasti erän lopussa omille teilleen ja vei erän lopulta selkeästi 16-25 ja koko ottelun siis erin 1-3. Erityismaininnan vierasjoukkueesta ansaitsevat toipilaina pelanneet passari Saana Virtanen ja tehokkaasti hyökännyt Arita Ternava, jotka vaivoistaan huolimatta pelasivat erinomaisen ottelun. Sarja jatkuu siis tiistaina Salossa ja tarvittaessa vielä torstaina Kangasalla.

Netta Laaksonen, Viesti

Selvästi sarjan paras pelimme, saimme käännettyä tuon pakkovoiton ja kauden mahdollisen loppumisen eduksemme.

Tomi Lemminkäinen, Viesti

Hyvätasoinen ottelu, mielestäni Kangasalakin pelasi sarjan parhaan pelinsä.Ylihuomenna Salossa tilanne on taas sama ja silloin aloitetaan taas nollista.

 Netta Rekola, Kangasala

Ei saatu kaikkea puristettua itsestämme irti tänään, keskittyminen ei ehkä ollut ihan sataprosenttisella tasolla. Itse oli kyllä ilo lyödä palloa kenttään kun passitarjoilu oli erinomaista.

Arttu Keränen, Kangasala

Kävi kuten ennen peliä pelkäsin eli sarjan mahdollinen katkeaminen kääntyi meitä vastaan ja keskittyminen oli vajavaista, helppoja virheitä tehtiin eikä oltu sillä tasolla mitä pitää.

Tiistaina on taas uusi mahdollisuus ja toivottavasti otimme opin tästä nyt mukaamme.

 

Parhaat pelaajat: Rekola, Kangasala ja Laaksonen, Viesti

 

 

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On