LP taisteli pisteen HPK:lta

2-3 (16-25, 27-25, 25-22, 19-25, 3-15)

Kovia muutoksia sekä valmennus- että pelaajapuolella alkuviikolla kokenut LP haastoi tosissaan sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan HPK:n sunnuntaina Kangasalla. Melko selkeästi hävityn avauserän jälkeen kotijoukkue sai toisessa erässä juonen päästä kiinni ja voitti erän jatkopalloilla. Myös kolmas erä alkoi HPK-komennossa mutta erän edetessä LP paransi keskihyökkäystään selvästi ja uusi yleispelaaja, Kanadan maajoukkueessakin esiintynyt Danielle Brisebois alkoi hänkin esittää selkeästä väsymyksestä huolimatta todellisia ammattilaisen kykyjään. Neljännen erän loppupuolelle asti LP oli kiinni jopa kolmessa pisteessä, mutta varsin komeasti koko ottelun palloja tappanut Suvi Kokkonen ratkaisi erän kahdella pitkällä syöttöputkella. Viides erä olikin lähinnä muodollisuus, kun kotijoukkueen selkäranka napsahti neljännen erän ratkaisupalloissa. Varsinkin HPK:n koventunut syöttöpeli oli lopussa murhaavan tehokasta.

 

Suvi Kokkonen, HPK:

  • Ei oltu alussa oikein hyvällä asenteella liikkeellä joka meinasi kostautua. Lopussa varsinkin oma syöttö kulki hyvin, vaikka se on yleensä ollut minun heikko kohtani.

Danielle Brisebois, LP Kangasala:

  • Oli hieno pelata, vaikka lopussa väsyinkin. Uskon, että minulla on paljon annettavaa tälle joukkueelle, mutta en saanut vielä tänään itsestäni läheskään parasta irti.

Luca Chiappini, HPK:

  • Olen voitosta huolimatta pettynyt joukkueeni asenteeseen ottelun alkupuolella, tosin LP on nyt uuden pelaajan myötä vaarallinen joukkue, joka voi keväällä voittaa kenet tahansa.

Ismo Tahvanainen, LP Kangasala:

  • Olin nyt mukana tuuraamassa Steniusta. Viidet treenit ehdin vetää joukkueelle. Niiden aikana tein joukkueen pelisysteemiin melko merkittäviäkin muutoksia. Siihen nähden olen ylpeä pelaajista. Oma roolini tulevassa valmennusryhmässä on vielä vähän auki, mutta uskon että olen mukana ainakin jollakin tavalla.

 

 

LP Kangasala: Wagner 18/+15, Brisebois 19/+1, Lattin 9/+1
HPK: Kokkonen 23/+10, Savard 19/+7, Öhman 16/+12

 

Parhaat pelaajat:

LP: Jessica Wagner

HPK: Suvi Kokkonen

 

LähiTapiola-pisteet:
3 Collins, HPK
2 Öhman, HPK
1 Wagner, LP

 

Katsojia: 263

Author: Riku Koukila

Share This Post On