LP-Ploki pe 21.2.

Perjantaina 21.2. LP Kangasala kohtaa LiigaPlokin runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan Pitkäjärvellä.

Joukkueiden kaksi aiempaa kohtaamista käytiin lähes neljä kuukautta sitten, jolloin LiigaPloki voitti kummatkin niukasti 3-2.

Paljon on ehtinyt tapahtua edellisten kohtaamisien jälkeen. Ploki kärsi loukkaantumisista, kun molemmat kuusikon yleispelaajat Salla Karhu ja Maddie Palmer loukkaantuivat marraskuussa. Ennen näitä loukkaantumisia yleispelaaja Vilma Ruuska siirtyi Puijo Wolleyhin, joten Ploki teki muutoksia. Keskitorjujana pelannut Alexis Conaway siirtyi yleispelaajaksi toverinaan Tuuli Tuominen. Lisäksi Ploki hankki yhdysvaltalaisen yleispelaaja Jaidyn Blanchfieldin sekä kotimaisen keskipelaaja Daniela Öhmanin. Ploki on edelleen vahva vastustaja kun peliä pyörittää taitava passari Lindberg, joka passaa nopealla temmolla jokaiselle hyökkääjälle.

LP Kangasalan peli on parantunut edellisestä kohtaamisesta ja lisäksi joukkueeseen on tullut uusi yhdysvaltainen yleispelaaja Alexis Hart. Kangasalan Mary-Kate Marshall johtaa pistetilastoa ja Roosa Laakkonen on torjuntatilaston kärkeä sekä selvä ykkönen eräkohtaisissa torjunnoissa, joten kotijoukkueelta löytyy myös kovia pelaajia. Kotijoukkueen nälkä voittaa sekä maksaa edellisien kohtaamisien kalavelat on kohdillaan, joten tästä tulee varmasti mielenkiintoinen ja kova taisto. Kangasala taistelee runkosarjan voitosta, joten sarjapisteitä tarvitaan.

Ploki pitää runkosarjan kolmatta sijaa tasapisteissä LP Viestin kanssa, joten tasaista on kilvoittelu kovasti spekuloidusta kolmannesta sijasta. Runkosarjan kolmas kohtaa nimittäin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Hämeenlinnan Lentopallokerhon.

Pystyykö Kangasala vahvistamaan runkosarjan ykkössijaa vai vahvistuuko Plokin kolmossija? Ottelun voittamisen avaimet ovat varmasti syöttö-vastaanotto sekä puolustuspelaamisessa, kun molemmilta joukkueilta löytyy hyökkäysvoimaa.

Tervetuloa Pitkäjärven koululle perjantaina 21.2. Ottelu alkaa klo 18:30.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On