LP Kangasalan pelit jatkuvat Challenge Cupissa

Ensimmäisen erän alku oli lämmittelyä ja virheiden värittämä toiselle aikalisälle asti. Tiukkasävyinen palaute pelaajille herätti heidät lopulta peliin ja siitä vasta alkoi pelaaminen. Randaberg IL johti jo neljällä pisteellä, kun kotijoukkue alkoi kuroa piste-eroa umpeen ja tasoitti tilanteessa 18 – 18.  Nyt alkoi pisteistä tiukka taisto ja lopulta erä päättyi kotijoukkueelle pistein 25 – 23 norjalaisten iskettyä viimeisen pallon leveäksi.

Erätauon hetken hengähdys auttoi kotijoukkueen keräämään itsensä ja peli alkoi sujua jouhevammin ja paremmin omalla tasolla. Hienot pitkät pallorallit pidätyttivät katsomossa hengitystä, kun jännitettiin, kumpi puoli lopulta pisteen saa. Toinen erä päättyi LP Kangasalan voittoon pistein 25 – 14. Tällä LP Kangasala varmisti jatkopaikkansa Challenge Cupissa.

Kolmanteen erään kotijoukkue vaihtoi vaihtopenkkiläisiä kentälle pelikokemusta saamaan. Jälleen pitkät pallorallit jännityttivät katsojia ja nostivat pelaajien adrenaliinitasoa. Kotijoukkue vei kolmannen erän Outi Munnukan parin ässäsyötön ja Hanna Salomäen sijaan kentälle tulleen Emilia Sipilän hyökkäyspiteen jälkeen pistein 25 – 17. Näin koko peli LP Kangasala – Randaberg IL 3 – 0.

Katsojamäärä pelissä oli 470.

Virginie De Carne, LP Kangasala:

Oli todella hyvä peli. Randaberg pelasi ensimmäisen erän todella hyvin, paremmin kuin ollenkaan meitä vastaan Norjassa. Kun ensimmäisen erän jälkeen saatiin jää murrettua, olosuhteet olivat hienot kentällä, koko tapahtuma upea, saatiin jatkopaikan varmistuttua annettua pelikokemusta koko joukkueelle. Kaikki pääsivät pelaamaan. Ja toinen liberomme Emilia Sipilä pääsi tekemään pelin päättäneen pisteen.

Nyt odotamme tietoa, kumpi joukkueista OrPo vai Schwerin tulee seuraavalla kierroksella vastaan. Orpon tunnemme. Schwerin on kovempi joukkue, eikä ole helppo vastustaja. Joka kierroksella tulee hankalampia pelejä eteen. Onneksi nyt on liigassa edessä kovia pelejä, jotka valmistavat meitä seuraavaa kierrosta  varten.

Espen Sörbö, Randaerg IL:

Meidän ykköskeskihyökkääjä oli sairaana, eikä päässyt pelaamaan. Halusimme päästä pelaamaan kovaa. LP Kangasala taisi yllättyä pelistämme ensimmäisessä erässä. LP Kangasala pelasi kovaa koko ajan.

Outi Munnukka, LP Kangasala:

Peli ei lähtenyt käyntiin ihan niin kuin piti. Varmuus oli kuitenkin, että menee kuin pitääkin. Oli hienoa, että kaikki joukkueesta pääsivät pelaamaan, myös Emilia Sipilä hyökkäämään. Oli hienoa, että pääsin  pelaamaan koko erän.

Hanne Synnove Tonnesen, Randaberg IL:

Oli kova peli. Ensimmäinen erä oli paras, mitä olemme Kangasalaa vastaan pelanneet.

Author: Outi Pettersson

Share This Post On