LP Kangasalan liigajoukkue tarvitsee apuasi!

TIEDOTE: julkaisuvapaa pe 17.2. klo 14.30

LP Kangasalan naisten mestaruusliigajoukkue on jo vuosia totuttu näkemään Mestaruusliigan ja Suomen cupin kärkikahinoissa. Nyt olemme kuitenkin hädässä.

Vaikka joukkue operoi liigatasolla erittäin maltillisella pelaajabudjetilla, kassatilanne on kauden mittaan kehittynyt niin vaikeaksi, että jopa kauden loppuun saattaminen on vaakalaudalla. Edellisellä kaudella auttaneet koronatuet ovat loppuneet pandemian hellittämisen myötä, mutta yleisö ei ole löytänyt peleihin enää entiseen malliin. Lisäksi yleinen maailmantilanne ja yritysten vaikea markkinatilanne ovat tehneet suurten yhteistyökumppanien löytämisestä entistä vaikeampaa, ja aiheuttivat merkittävän varainhankintatapahtuman peruuntumisen. Siksi tarvitsemme edelleen noin 30000 euron lisätulot, jotta selviämme varmuudella kauden loppuun.

Toimintaedellytyksensä turvatakseen LP Kangasala järjestää kauden ensimmäiseen (alustavasti 15.3. pelattavaan) kotipudotuspeliin tukilippukampanjan. 30 euron tukilippuja voivat ostaa sekä yritykset että yksityiset ihmiset. Mikäli saamme myytyä vähintään 500 tukilippua, muutamme kyseisen pelin ilmaispeliksi, johon kaikki ovat vapaasti tervetulleita. Mikäli tavoite ei täyty, pääsevät kaikki lipun lunastaneet luonnollisesti sisään peliin, ja lippupaketin ostaneet yritykset saavat vastineeksi tuestaan pakettia vastaavan määrän kausikortteja kaudelle 2023-24.

Lisäksi tarjoamme kiitoksena tukijoille:

  • Tukijoiden nimet mainoslakanassa kaikissa loppukauden peleissämme
  • Nimet kiitosviestissä kaikissa loppukauden omissa Ruutu+-tuotannoissamme
  • Nimillä varustetut kiitosjulkaisut sosiaalisen median kanavissamme
  • Nimillä varustetun kiitosjulkaisun verkkosivuillamme

Näin pystyt auttamaan meitä:

Yksityishenkilöt:

Maksa LP Kangasalan edustuksen tilille FI07 5104 0020 0204 61  haluamasi summa (30 € / lippu) viitenumerolla 23456. Laita viestiin nimesi (jos haluat sen näkyville yo. julkaisuissa)  ja lippujen määrä. Maksu onnistuu myös MobilePayllä osoitteeseen 5611DT.

Lisäksi voit tukea seuraa liittymällä sen kannatusjäseneksi (50 € kaudelta 2022-23) osoitteessa https://www.lpkjunnut.net/lomakkeet/309/kannatusjasenyys .

Yritykset:

Täytä oheinen lomake (https://www.lpkjunnut.net/lomakkeet/319/tukilippukampanja-22023-yrityksille) ja valitse sopiva lippupaketti. Lähetämme laskun antamaasi osoitteeseen sähköisesti.

Lisätietoja antaa:

Jarkko Laine / Puheenjohtaja, LP Kangasala ry
+358 50 358 8858
jarkko@jlaine.net

Author: Jarkko Laine

Share This Post On