LP Kangasala voittoon kauden avauksessaan

Kotijoukkue LP Kangasala ei antanut heikosti sujuneen avauserän jälkeen juurikaan mahdollisuuksia vierailija WoVolle kotijoukkueen kauden avauksessa Kangasalla.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen, kotijoukkue Lp ei saanut missään vaiheessa hyökkäyspeliään kulkemaan, osin syynä oli WoVon vahva torjuntapeli, ja vierailijat ottivatkin erän nimiinsä 19-25.

Toinen erä oli myös tasaista vääntöä loppuun asti , ja vaiherikkiaiden tapahtumien jäkeen kotijoukkue väänsi 25-22 erävoiton ja otti samalla henkisen otteen ottelusta,

Kolmas erä olikin kotijoukkueen näytöstä, kentälle kesken ottelun vaihdettu Vilma Ruuska onnistui mainiosti ja hieman vaisusti kahdessa ensimmäisessä erässä esiintynyt hakkuri Jooa Hänninen alkoi lyödä palloa kenttään onnistuneesti ja syötti myös jatkuvasti erittäin vaarallisesti. Erä kotijoukkueelle selkein 25-12 .

Neljänteen erään WoVo kaivoi vielä taistelukirveen esiin mutta kotijoukkue oli päättänyt hoitaa homman kotiin, ja ensimmäisen kerran kotiylesön edessä esiintynyt Yhdysvaltalainen keskitorjuja Kayla Haneline oli tehokas ja valitiin ottelun parhaaksi aiheesta. Myös kotijoukkueeseen ja Kangasalle palannut libero Tiiamari Sievänen näytti usealla näyttävällä pelastuksella miksi hän oli mukana upeasti naisten EM-kisoihin yltäneessä maajoukkueessa.

 JUHA KEIHÄSKOSKI, WOVO :

 Ilme oli hyvä jälleen, ja toisessa erässä jos olisi käytetty oma momentum niin olisi koko lopputulos voinut olla täysin toinen.

 OUTI PULSO, WOVO :

 Hyvää taistelua varsinkin ottelun alussa, ja tämä joukkue on näyttänyt että ilme ei synkisty vaikka tappioita tulikin, voitamma varmasti vielä monta peliä jos ilme pysyy näin hyvänä.

 ARTTU KERÄNEN, LP KANGASALA :

Alun hermostunut pelaaminen menee varmaan ylilatutumisen ja ensimmäisen ottelun piikkiin, toisesta erästä alkaen homma alkoi toimia niinkuin oli sovittu.

TIIAMARI SIEVÄNEN, LP KANGASALA :

Ekan pelin jännitys näkyi alussa, kun saatiin paketti kasaan niin oli kyllä tosi kiva pelata ja itsekin sai hyvin pelirytmistä kiinni. Tästä on hyvä jatkaa.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On