LP KANGASALA VOITTI JÄLLEEN VAMPULAN

Lp Kangasala jatkoi voittoputkeaan ottamalla yhdeksännen perättäisen voittonsa kun se voitti toisessa kotiottelussa peräjälkeen LP Vampulan suoraan kolmessa erässä 3-0.

Ottelun avauserä näytti siltä että Kangasalle tulee paraatimarssi voittoon kun se hallitsi erää mielinmäärin varsinkin ehkä parhaan pelinsä Kangasalan riveissä pelanneen Kanadalaisvahvistuksensa Bradyn Tuttonin johdolla.Vieraat eivät oikein missään vaiheessa päässeet kotijoukkueen vauhtiin ja erä Kangasalle selkeästi 25-12.

Toiseen erään Vampula sai paremmin juonen päästä kiinni ja roikkui Kangasalan kintereillä erän puoleenväliin saakka, mutta ratkaisuhetkillä varsinkin kotijoukkueen Roosat Laakkonen ja Heikkiniemi takoivat tarvittavat pisteet ja erä Kangasalle 25-17.

Pitkä tauko sytytti lopulta Vampulan haastamaan kotijoukkueen toisissaan ottelun kolmannessa erässä. Hieman riskilläkin syöttänyt vierasjoukkue johti erää liki ratkaisuun asti, mutta sitten iski rutinoituneempi Kangasala ja varamiehinen ja loukkaantuvista kärsivä Vampula taipui lopulta 26-24 ja koko ottelu siis Kangasalle 3-0.

Laura Laukkanen, Vampula:

  • Lämmettiin tänään vähän liian hitaasti, kolmas erä oli meiltä hyvä. Omalla kohdalla ulkomaat on tulevaisuuden tavoite, nyt kuitenkin riittää haastetta tarpeeksi vielä kotimaassakin.

Ziga Kos, Vampula:

  • Kunnioitimme alussa liikaakin Kangasalaa.Kolmannessa erässä syötimme riskillä kun ei ollut enää mitään hävittävää ja se riittikin lähes erävoittoon. Loukkaantumiset saisivat jo riittää.

Bradyn Tutton, Kangasala:

  • Yhteys passariin paranee koko ajan. Olen viihtynyt erinomaisesti täällä, Tampere on tarpeeksi iso ja toisaalta upea käydä reenaamassa ja pelaamassa Kangasalla, joka on ihanan rauhallinen paikka.

Arttu Keränen, Kangasala:

  • Sinänsä tyytyväinen että on ollut vaikea reeniviikko, kolme kuusikkopelaajaa on sairastellut ja vasta eilen pääsimme reenaamaan. Tärkeä viikonlpppu edessä, Kuusamo ensin ja Rovaniemellä myös Suomen cupin ottelu samalla, joten toivotaan että pysymme terveinä.

Parhaat pelaajat : Bradyn Tutton, Kangasala ja Laura Laukkanen, Vampula

ProLibero : Tiiamari Sievänen, Kangasala

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On