LP KANGASALA VOITTAMATON KOTISALISSAAN

LP Kangasala päätti runkosarjan voittamalla kotonaan Nurmon JymyVolleyn suoraan erin 3-0 ja tämä tarkoitti sitä että Kangasala ei hävinnyt tämän kauden kotiotteluistaan ainuttakaan.

Ottelun avauserä oli Kangasalan lievää hallintaa mutta hyvin taistellut Nurmo ei antanut mitään ilmaiseksi. Ilman toipilaita Ronja Heikkiniemeä ja Jody Larsonia otteluun lähtenyt kotijoukkue teki alussa jonkin verran virheitä ja Nurmo pakotti sen panostamaan keskihyökkäyksiin jotka kuitenkin varsinkin erän ratkaisupalloissa löysivät passari Katja Kylmäahon tarjoiluista hyvin maaliin sekä Karoliina Fribergin että Roosa Laakkosen toimesta. Myös vierailija pääsi pari kertaa jopa eräpallotilanteeseen mutta erä kuitenkin Kangasalle lopulta 30-28.

Toinen erä alkoi tasaisesti mutta sitten Kangasala sai myös laitahyökkäykset toimimaan varsin erinomaisen pelin pelanneen nuoremman Heikkiniemen sisaruksen Roosan johdolla ja erä Kangasalle selkeästi 25-11.

Kolmantenkaan erään vierailija Jymy ei saanut samaa ilmettä kuin avauserään, ja hakkurin tontilla koko ottelun pelannut ja loppua kohti koko ajan parantanut Kangasalan Venla Raittinen sai myös tärkeitä onnistumisia ja erä kotijoukkueelle 25-17 ja koko ottelu  siis suoraan 3-0. Tämä ja muut päätöskierroksen tulokset tiesivät sitä että samat joukkueet kohtaavat myös puolivälierässä.

Riikka Valkonen, Jymy :

  • Hyvä avauserä, jossa kuitenkin kävi niin kuin usein tällä kaudella aiemminkin eli emme saaneet ratkaisupalloja tapettua tarpeeksi tehokkaasti.

Roosa Heikkiniemi, Kangasala :

  • Alussa oli käynnistysvaikeuksia ja jännitystäkin ehkä liikaa, kun voitimme avauserän niin peli rentoutui ja saimme onnistumisia laajalla rintamalla.

Kari Raatikainen, Jymy :

  • Meillä on hyvä mutta vielä melko kokematon joukkue, joka näkyy siinä että ratkaisuhetkillä ei nouse sellaisia pelaajia esiin jotka haluisivat ratkoa näitä tiukkoja otteluja. Pudotuspeleissä täytyy olla realisti, vastaan tulee kuitenkin tämän hetken kovin joukkue mutta haastamaan lähdetään.

Arttu Keränen, Kangasala :

  • Jody ja Ronja olivat poissa lähinnä varotoimenpiteenä, uskon että meillä on koko porukka käytössä kun playoffit alkavat. Varsinkin Venla ja Heikkiniemen Roosa paransivat tänään koko ajan, uskon että tämä oli tärkeä loppukautta ajatellen.

Parhaat pelaajat : Valkonen, Jymy ja Friberg, Kangasala

Mestaruusliigapisteet : 3p Roosa Heikkiniemi, LP,  2p Karoliina Friberg, LP ja 1p Katja Kylmäaho, LP

ProLibero : Tiimari Sievänen, LP

 

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On