LP KANGASALA VEI VIISIERÄISEN

LP Kangasala aiheutti kotiottelussaan Liigapokille kauden ensimmäisen tappion viisieräisen jännitysnäytelmän jälkeen. Hieman ailahtelevasti pelannut kotijoukkue vei ottelun lopulta 3-2.

 Avuserä alkoi tasaisissa merkeissä, ja erän edetessä varsinkin laitahyökkäykset hyvin torjun Ploki oli pienen siivun terävämpi ja vei erän lopulta 19-25.

Toisen erän alku oli varsinainen Roosa Laakkonen-show jossa kotijoukkueen keskipelaaja vei kirjaimellisesti lähes yksin kotijoukkueen 5-2 johtoon ja tästä Ploki ei enää toipunut vaan kotijoukkue vei erän murskaavasti 25-11.

Kolmannessa erässä kuskin paikalla oli jälleen Ploki. Erä oli menossa selvästi vierailijoille mutta varsinkin hakkuri Gabriela Da Silvan tilalle vaihdettu nuori Neea:Maria Joki piristi kotijoukkueen peliä, erä kuitenkin vieraille lopulta 25-27.

Neljäs erä oli tasainen alusta asti, lopussa Plokin Virolaispelaaja Silvia Pertens pyöräytti nilkkansa pahannäköisesti jä hänet korvasi Roosa Päykkönen. Erä lopulta Kangasalle 25-20.

Viides erä oli tasainen vääntö, mutta koko loppupelin pelannut Joki ja lähes pitelemätön Roosa Laakkonen tekivät ratkaisevat pisteet ja erä kotijoukkueelle 15-13 ja koko ottelu siis 3-2.

 Helena Elbaek, Ploki :

  • Olimme hieman hermostuneita alussa, toinen erä oli kamala mutta kokonaisuutena meiltä ihan hyvä esitys.

 Mikko Pesonen, Ploki:

  • Toinen erä oli kyllä hirveä, mutta sen jälkeen peli oli kyllä ihan lentopallon näköistä molemmilta joukkeilta.

Tiiamari Sievänen , LP Kangasala ;

  • Ei ihan valmista vielä ole meillä peli, hirveästi ailahtelee erienkin välillä. Kuitenkin lopulta saimme tehtyä tarvittavat pisteet.

 Arttu Keränen, LP Kangasala:

-Yllättävän hyvin pärjäsimme hyökkäyspelissä, joka on kuitenkin Plokilla hyvää. Eri joukkueet ovat vielä varsin erilaisssa asemissa esimerkiksi yhteisten harjoitusten suhteen, ja voimasuhteet ovat varmaan selvillä vasta kevätkaudella.

 Parhaat pelaajat : Olena Nepalkova, Ploki ja Roosa Laakkonen, LP Kangasala

 ProLibero : Tiiamari Sievänen, LP Kangasala

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On