LP Kangasala vei Pirkanmaan Derbyn

Kauden ensimmäinen hegemoniaottelu kahden Pirkanmaalaisen menestysseuran LP Kangasalan ja OrPon välillä päättyi kotijoukkue Kangasalan 3 – 0 voittoon sunnuntaina Pitkäjärven salissa.

Ottelu oli kuitenkin tasainen vääntö josta kertoo sekin että jokainen erä päättyi kotijoukkueelle 25-23.Kahdessa ensimmäisessä erässä viimeisen pallon sai iskeä kenttään Kangasalan nuori Jutta Riikonen, joka hoitikin saamansa vastuun ratkaisuhetkillä mallikkaasti. Jutta myös syötti erinomaisesti koko ottelun ja muutenkin hieman epävarmasti toiminut Orpon vastaanottopeli oli sen kanssa jatkuvasti vaikeuksissa.

Kolmas erä oli alusta asti jonkin verran Orpon komennossa ja vieraat johtivat sitä parhaillaan jo 12-6 , mutta sitten kotijoukkue vähensi virhetehtailuaan kentälle vaihdetun Vilma Ruuskan johdolla ja Kayla Hanelinen pitkän syöttöputken päätteeksi tilanne olikin kohta jo tasan. Lopussa Kangasala oli ratkaisupalloissa aiempien erien tapaan terävämpi ja vei siis myös kolmannen erän 25-23 ja siten koko ottelun puhtaasti 3-0.

Nelli Rantanen, OrPo :

  • Haastettiin Kangasala kyllä hyvin, mutta erien ratkaisuhetkien pitkät pallorallit kääntyivät aina vastustajalle. Liiga on tasainen ja uskon että sekä me että Kangasala olemme keväällä mitalipeleissä.

Apostolos Oikonomou, OrPo :

  • Onnittelut Kangasalle voitosta, oltiin voittotaistossa joka erässä mutta viimeiset pallot hävittiin lähinnä huonomman itseluottamuksen takia.

Jutta Riikonen , LP :

  • Pieniä notkahduksia tuli joka erässä, muuten ihan ok peli meiltä. Meillä on erinomainen joukkuehenki ja uskon että se vie meidät tällä kaudella pitkälle.

Arttu Keränen, LP :

  • Vaikea peli vaikka voitto tulikin. Kertoo kuitenkin jotain joukkueen henkisestä kantista kun myös tänään erän ratkaisupallot hoidettiin kunnialla vaikka parannettavaa paljon jäikin.
  • Joukkeiden parhaat Mita Uiato, LP ja Shannon Dugan, OrPo

Author: Pertti Flinck

Share This Post On