LP KANGASALA VEI JÄNNITTÄVÄN KÄRKIKAMPPAILUN

 

 

 

Vallitsevasta tilanteesta johtuen harmillisesti ilman yleisöä pelattu Naisten Mestaruusliigan kärkikamppailu LP Kangasalan ja Lp Viestin välillä päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen kotijoukkue Kangasalan 3-2 voittoon.

 Ottelun avauserä oli hyvin latautuneen kotijoukkue Kangasalan näytös.Hyvin edellisissä otteluissa pelanneen ja avauskuusikon paikalla palkitun nuoren Neea-Maria Joen ennekkoluuloton hyökkäyspeli siivitti kotijoukkueen lähes murskaavaan 25-14 voittoon.

Toinen erä oli hieman tasaisempi mutta virheitä liikaa tehnyt vierailija Viesti ei vielä saanut otetta kotijoukkuueesta, ja hyvän ottelun jälleen pelannut Emmi Riikilä paukutti tärkeissä paikoissa ratkaisevat pisteet ja toinenkin erä kotijoukkueelle 25-17.

Kolmannessa erässä Viestin kokenut valmentaja Tomi Lemminkäinen sai joukkueensa ryhdistäytymään vaihtamalla kentälle kokeneen Kaisa Nymanin ja varsinkin hyvin puolustaneen ja hyökkäyksissä onnistuneen Linnea Kuuselan ja erä vierailijoille 22-25.

Neljäs erä alkoi tasaisesti ja erän puolivälissä Viestin kokenut passari Victoria Tuchasvili loukkasi polvensa toivottavasti vain lievästi harmittoman näköisessä tilanteessa. Häntä paikkasi kuitenkin hyvin Saana Virtanen ja myös neljäs erä Salolaisille 22-25.

Viides erä oli tasainen niinkuin kärkikamppailun ratkaisuerän kuuluukin ja pienet marginaalit ratkaisivat erän kuitenkin kotijoukkueelle ja Kangasala vei ottelun siis 3-2.

Iina Andrikopoulou, Viesti :

  • Alku oli kammottava, onneksi saatiin loppuun kolme hyvää erää niin ei tullut ihan katastrofia tästä ottelusta

Tomi Lemminkäinen, Viesti :

  • Osasin jopa hieman odottaa vaikeaa alkua ottelulle, onneksi saimme kuitenkin sen verran peliä kasaan että taistelu siitä lopulta tuli. Keväällä varmasti peli on parempaa ainakin sen suhteen että virheitä tehdään vähemmän.

Emmi Riikilä, Kangasala :

  • Onnistuttiin alussa varsinkin tosi laajalla rintamalla, ja se onkin meidän Yhessä tekemisen meininki millä aiomme jatkossakin pärjätä.

Arttu Keränen, Kangasala :

  • Koko uusi kalenterivuosi on ollut joukkueelta hyvää tekemistä, tästä on hyvä lähteä jatkamaan kohti Cupin finaaliviikonloppua
  • Parhaat pelaajat : Andrikopoulou, Viesti ja Riikilä, Kangasala

 Prolibero : Tiiamari Sievänen, Kangasala

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On