LP KANGASALA VARMISTI RUNKOSARJAN VOITON

LP Kangasala otti rutiininomiasen 3-0 voiton LP Vampulasta kotisalissaan ja varmisti samalla runkosarjan voiton jo muutamaa kierrosta ennen runkosarjan loppua.

Kotijoukkue oli vaikeuksissa varsinkin ottelun toisessa erässä mutta käänsi ottelun kärkijoukkueen kovalla rutiinilla.

Avauserä alkoi kotijoukkueen lievällä hallinnalla ja ilman pikkuvoivoista kärsinyttä Jody Larsonia pelannut Kangasala oli koko ajan muutaman pisteen etumatkalla. Loppu meni kuitenkin jännittäväksi ja erä kotijoukkueelle niukasti 25-23.

Toisen erän vierailija Vampula aloitti murskatahtia ja johti sitä jo 15-5, jonka jälkeen hakkurin paikalle vaihdettiin aloittaneen Venla Raittisen tilalle Ronja Heikkiniemi ja koko joukkue piristyi.

Piste pisteeltä kotijoukkue tuli lähemmäksi ja meni lopulta ohi hirmuisen rutiinitasonsa turvin ja myös tämä erä Kangasalle 25-23.

Kolmas erä alkoi tasaisemmin mutta jotenkin hieman taistelutahtoaan toiseen erään hukannut vierailija ei enää löytänyt samanlaista hurmosta kuin kakkoserän alussa ja kotijoukke vei erän 25-21 ja jatkoi huimaa kotiotteluiden voittosarjaansa erin 3-0.

Mila Viljanen, Vampula :

  • Harmittaa varsinkin tuo toinen erä. Alkukausi oli meiltä tosi heikko, mutta nyt ollaan saatu peliä kasaan ja uskon että keväällä ollaan vielä parempia.

Venla Raittinen, Kangasala :

  • Koko joukkue kasasi itsensä ja tsemppasi voiton. Ero ykkössarjan ja liigan välillä näkyy varsinkin pelin nopeudessa.

Darko Dobreskov, Vampula :

  • Menetimme pelin kontrollin varsinkin tuossa toisessa erässä. Jotta keväällä voimme pärjätä meidän täytyy oppia voittamaan myös sarjan top-4 joukkueita.

Arttu Keränen, Kangasala :

  • Runkosarjan voitto on sinänsä hieno saavutus koska se kertoo että jotain on tehty oikein. Tänään ei oikein peli lähtenyt missään vaiheessa rullaamaan, mutta toisaalta 3-0 voitto keskinkertaisella pelillä on kuitenkin aina voitto.

Parhaat pelaajat : Roosa Heikkiniemi, Kangasala ja Mila Viljanen, Vampula

Mestaruusliigapisteet : 3p Roosa Heikkiniemi, Kangasala 2p Ronja Heikkiniemi Kangasala ja 1p Jutta Riikonen, Vampula

Prolibero: Tiimari Sievänen, Kangasala

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On