LP KANGASALA VÄLIERIIN SUORAAN KOLMELLA VOITOLLA

Kotijoukkkue LP Kangasala joutui yllättävän ahtaalle kolmannessa puolivälieräottelussa Puijo Volleyta vastaan mutta voitti kuitenkin lopulta erin 3-1 ja eteni välieriin puhtaasti otteluvoitoin 3-0.

 Ennakkoluulottamasti pelannut vierailija Puijo lähti heti avauserään kaikki tai ei mitään taktiikalla ja hallitsi erää oikeastaan alusta loppuun.Kangasalan kuusikosta vain Brasilialaishakkuri Gabriela Da Silva sai taouttua palloa Kuopiolaisten kenttään mutta hänkin teki joitakin helppoja virheitä ja erä lopulta hieman yllättäen vieraille 23-25.

Myös toinen erä alkoi Puijolaisten komennossa ja Kangasalan päävalmentaja Arttu Keränen oli pakotettu tekemään muutoksia kuusikkoonsa joka lopulta auttoi. Da Silvan korvasi nuori Neea Maria Joki ja passariksi tuli Emmi Jalonen, samoin Heikkiniemen sisarukset vaihtuivat Roosasta Ronjaan.Tärkeä oli myös syöttövaihto jossa Taija Tikka korvasi Bradyn Tuttonin ja Lp nousi 15-19 tilanteesta tasoihin ja voitti vaiherikkaan erän 25-22.

Kolmas erä oli illan selkeintä kotijoukkueen hallintaa alusta loppuun, Braedyn Tuttonin pari näyttävää satasen hyökkäystä Jalosen tarjoilusta oli erän parasta antia ja erä kotijoukkueelle 25-15.

Neljäs erä alkoi myös kotijoukkueen hallinnalla mutta sitkeä vierasjoukkue ei antanut kuitenkaan missään vaiheessa periksi.Pelituntuman lopussa löytäneen Ronja Heikkiniemen muutaman painavan lyönnin siivittämänä erä lopulta Kangasalle 25-23 ja koko ottelu siis 3-1.

Courtney Baker, Puijo :

– Harmittaa älyttömästi kun kausi loppui näin lyhyeen. Kesän tavoite on päästä Kanadan maajoukkueseen, syksyn suunnitelmat vielä täysin auki.

Jukka Lehtonen, Puijo :

– Ehdottomasti sarjan paras pelimme.Focus pysyi hyvin noita muutamaa erien notkahduskohtaa lukuunottamatta. Kaikki kunnia Kangasalle mutta tänään he olisivat olleet voitettavissa mutta ihan vielä siihen ei ylletty.

Emmi Jalonen , Kangasala :

– Todella hyvät fiilikset, oli kiva päästä taas pelaamaan enemmän.On aina haaste tulla kesken pelin kentälle mutta tänään onnistuin siinä melko hyvin, siitä toki kiitos pelikavereille. Parannettavaa välieriin on kuitenkin rutkasti.

Arttu Keränen, Kangasala :

– Vaikea alku ja Puijo pelasi hyvin. Lämmittää eniten se että saatiin vaihtopenkiltä tarvittava muutos, varsinkin Emmi (Jalonen) rauhoitti peliä juuri kuten pitikin. Välieriä en ole vielä miettinyt pätkääkään, sen aika tulee huomisen huilipäivän jälkeen mutta koko kausi on tehty töitä sitä varten eli eiköhän me valmiita olla kun ne alkavat.

Parhaat pelaajat : Baker, Puijo ja Jalonen, Kangasala

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On