LP Kangasala vahvempi kärkikamppailussa

Naisten mestaruusliigan kärkipään joukkueet LP Kangasala ja Pölkky Kuusamo kohtasivat hyvätasoisessa ottelussa Kangasalla lauantaina.

Ottelu oli alusta asti parasta peliä mitä Pitkäjärven salissa on tällä kaudella nähty. Ensimmäinen erä mentiin taasatahtiin ihan loppumetreille saakka kunnes Kangasala karkasi lopussa jälleen erinomaisen ottelun pelanneen Mary-Kate Marshallin johdolla 25-19 voittoon.

 

Toisen erän Kangasala aloitti murhaavasti ja vierasjoukkueen päävalmentaja oli pakotettu ottamaan aikalisan jo 6-1 tilanteessa. Tämä auttoikin ja Pölkky pääsi peliin mukaan mutta erän edetessä Kangasala oli varsinkin tärkeitä ässiä syöttäneen Jutta Riikosen johdattamana sen verran terävämpi että vei erän 25-22.

 

Kolmas erä oli sitten jo selvemmin kotijoukkueen näytöstä, ja vaikka varsinkin keskihyökkäys oli tänään myös kotijoukkuueella tavallista kesympää niin erinomaisen syöttö – ja vastaanottopelin ansiosta se vei erän 25-18 ja koko pitkien pallorallien ja erinomaisen puolustuksen sävyttämä ottelu siis LP Kangasalle suoraan 3-0.

 

Jessica Kosonen, Pölkky :

  • Harmi ettei oltu tänään valmiita pelaamaan parasta peliämme, Kangasala pelasi niin hyvin että olisi varmasti ollut todella kovatasoinen peli.Ilo on ollut huomata että liiga on paljon kovempitasoinen kun ennen kuin lähdin ulkomaille,

Timo Tolvanen, Pölkky :

  • Teki jopa hyvää että saatiin selkäämme, Kangasala puolusti, syötti , torjui ja vastaanotti paremmin ja ansaitsi voittonsa.

Ronja Heikkiniemi, LP :

  • Harjoiteltiin viikko hyvin tätä ottelua varten, selkeästi kauden paras pelimme.

Arttu Keränen, LP :

  • Reenattiin koko viikko vastaanottoa ja syöttämistä kuusikkopelinkin kustannuksella ja nyt se kannatti, syöttö varsinkin toimi läpi ottelun vaikkakin huono keskipeli jäi vähän kismittämään.

Parhaat pelaajat :

Mary-Kate Marshall , Lp ja Jonna Wasserfaller, Pölkky.

Lähitapiolapisteet : 3p Marshall Lp, 2p Ronja Heikkiniemi  Lp ja 1p Tiiamari Sievänen Lp

Prolibero : Sievänen, Lp

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On