LP KANGASALA TAUOLLE VOITTOPUTKESSA

Naisten mestaruusliigaa melko selvästi johtava LP Kangasala jäi koronatilanteen vuoksi aikaistetulle joulutauolle voittamalla kotisalissaan Pitkäjärvellä nuorten maajoukkueryhmä Kuortaneen

Ottelun alku oli hieman vähemmän pelanneella kuusikolla otteluun lähteneellä kotijoukkueella virheiden sävyttämä ja Arttu Keränen oli pakotettu ottamaan aikalisä tilanteessa 10-12 mutta hyvin taistellut nuori vierasjoukkue ei hätkähtänyt  vaan piti erän tiukkana loppuun asti ja Kangasala vie erän vasta jatkopalloilla 27-25.

Toinen erä alkoi selkeämmin kotijoukkueen komennossa ja Venla Raittisen syöttövuorolla kotijoukkue karkasi 9-4 johtoon. Tämäkään ei kuitenkaan auttanut vaan laajalla arsenaalilla koko erän hyökännyt Kangasala piti nuoret maajoukkuepelurit pienen hajuraon päässä ja erä lopulta Kangasalle 25-17.

Kolmannen erän alku olikin jo Kangasalan yksipuolista näytöstä,vaikka Kuortane ei siinäkään helpolla taipunut. Myös Emmi Jalosen passit löysivät tarkasti perille.

Erä kotijoukkueelle 25-10 ja koko ottelu 3-0

 

Iida Pöllänen, Kuortane:

-Jännitys oli kova kun kyseessä oli kauden eka liigapeli. Meillä on Kuortaneella hyvä henki ja siellä on mahtava pelata.

Nikolas Buser, Kuortane:

-Nämä ovat hyviä oppitunteja tytöille. Mestaruussarjan kärkiporukka vastassa joten ei tule ilmaisia pisteitä.

Emmi Jalonen, LP :

-Alun hermoilun jälkeen hyvä ottelu, Kuortane taisteli hyvin ja nyt hyvillä mielin kohti joulua.

Arttu Keränen, LP  :

  • Meillä oli joukkueen nuorimmat pelaajat tulessa tänään ihan tarkoituksella. Kuortaneella on erilainen joukkue kuin aiemmilla kausilla ja siellä on paljon potentiaalisia liigapelaajia tuleville vuosille.

Parhaat pelaajat : Jalonen, Lp ja Pöllänen, Kuortane

Mestaruusliigapisteet : 3p Jalonen, LP, 2p Roosa Heikkiniemi LP, 1p Taija Tikka LP

Prolibero : Emma Mutka , LP

 

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On