LP KANGASALA TASOITTI VÄLIERÄSARJAN

Kotijoukkue LP Kangasala oli jopa yllättävän ylivoimainen neljännessä välieräottelussa LP Viestiä vastaan maanantaina Kangasalla. Salolaiset johtivat sarjaa ennen ottelua voitoin 2-1 mutta Kangasala tasoitti sarjan puhtaalla 3-0 voitolla ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun joka pelataan Salossa keskiviikkona.

Avauserä oli tasainen 8-7 tilanteeseen asti mutta sitten Kangasala meni menojaan. Monipuolisesti hyökännyt kotijoukkue onnistui laajalla rintamalla ja varsinkin loukkaantumisen jälkeen kentälle palannut Kanadalaisvahvistus Braedyn Tutton oli pirteällä pelipäällä ja erä Kangasalle murskaluvuin 25-12.

Toiseen erään Viesti ei saanut paljoakaan enempää itsestään irti vaikka Tomi Lemminkäinen yritti herätellä joukkuettaan lukuisilla vaihdoilla. Varsinkin kotijoukkueen kaksi Emmiä eli hienon ottelun pelannut Riikilä ja hieman yllättäen passariksi heti ottelun alussa valikoitunut Jalonen olivat elementissään, ja toinenkin erä Kangasalle selkein 25-17 lukemin.

Kolmas erä noudatteli kahden aikaisemman kaavaa ja Viesti ei oikein missään vaiheessa päässyt aiemman välieräottelun tasolle, ja hienon peli-ilmeen tähän otteluun löytänyt kotijoukkue voitti myös tämän erän ilman suurta vaivaa lukemin 25-16 ja siirsi siis ratkaisun viidenteen otteluun josta on keskiviikkona lupa odottaa todellista taistelua.

Netta Laaksonen, Viesti :

  • Oikeastaan kaikki meni tänään pieleen ja Kangasala oli joka osa-alueella parempi. Huomenna katsotaan varmasti videolta tätä ottelua ja parannamme varmasti ratkaisevaan otteluun.

Emmi Jalonen, Kangasala :

  • Sain lauantain ottelun jälkeen tietää että aloitan tänään kuusikossa. Alusta asti oli kiva fiilis pelata. Keskiviikkona aletaan taas nollista.

Tomi Lemminkäinen, Viesti :

  • Oltiin huonoja tänään mutta toisaalta Kangasala pelasi erinomaisen ottelun. Toisaalta sama hävitä 3-0 tai 3-2, jos jotain positiivista niin näin selkeässä ottelussa sai antaa kokeneille pelureille vähän huiliaikaa. Keskiviikkona ollaan varmasti parempia, kuinka paljon niin se ratkaisee tämän sarjan.

Arttu Keränen, Kangasala :

  • Pakko olla tyytyväinen. Ison tuloksen peli ja me olimme valmiita. Molemmat Emmit ansaitsevat tänään erityismaininnan, samoin kentälle palannut Braedyn Tutton joka puhkui intoa jo aamutreeneissä. Tämä sarja ansaitsee viidennen ottelun ja uskon että olemme silloin terävinä kuten tänään.

Parhaat pelaajat : Netta Laaksonen, Viesti ja Emmi Jalonen, Kangasala

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On