LP KANGASALA TASOITTI FINAALISARJAN

Maaginen peli 7 on edessä LP Kangasalan ja Pölkky Kuusamon finaalisarjassa kun mestaruus ratkeaa sunnuntaina Kuusamossa. Tämä varmistui kun Kangasala voitti kuudennessa ottelussa kotonaan Kuusamon melko helposti erin 3-1.

Kuusamo sai huonoja uutisia jo ennen ottelua kun selvisi että passari Jalissa Trottierin jalka ei kestä pelaamista ja hänen kautensa on ohi. Tästä huolimatta Kuusamo voitti melko huonotasoisen avauserän lähinnä Kangasalan syöttövirheiden avittamana 23-25.

Kakkoserässä kotijoukkue sai hieman paremmin koneensa käyntiin ja varsinkin jälleen mahtavaa torjuntapeliä esittäneen Roosa Laakkosen onnistumiset juuri niillä hetkillä kun Kuusamo oli pääsemässä peliin mukaan ratkaisivat erän Kangasalle luvuin 25-18.

Kolmas ja neljäs erä olivatkin sitten jo selkeämpää kotijoukkueen näytöstä, varsinkin hyvän ottelun pelanneen Emmi Riikilän ja passipeliään lopussa petranneen Emmi Jalosen sekä muutaman maagisen pallon peliin pelastaneen libero Tintti Sieväsen onnistumiset toivat joukkueelle 25-15 ja 25-16 erävoitot ja koko ottelu Kangasalle  siis 3-1.

Mestaruus siis ratkeaa sunnuntaina Kuusamossa pelissä numero 7.

Adeja Lambert, Pölkky :

  • Iso pettymys tämä peli. Oltiin väsyneitä, ja sunnuntaina on saatava pelisuunnitelma taas toimimaan ja saada lopetettua nuo pallot jotka tänään Kangasala puolusti.

Tiiamari Sievänen, Kangasala :

  • Avauserä oli kahden väsyneen joukkueen esitys ja teimme paljon virheitä.Sunnuntaina voittaa se joukkue kenen tahtotaso on enemmän omalla tasolla, nyt meilläkin on ensikertaa paineet sarjan voittamiseen mikä Pölkyllä on ollut jo kahdesti.

Sotiris Gkotsis, Pölkky  :

  • Kangasala ansaitsi tänään voiton, avauserä meni meille lähinnä heidän virheidensä takia. Nyt täytyy löytää se voittava lentopallo meidän pelaajien sisältä.

 Arttu Keränen, Kangasala :

-Ensimmäisen erän jälkeen parannettiin se mikä tänään vaadittiin. Pitkä sarja ja kausi huipentuu sunnuntaina, silloin lähdetään taas nollasta. Väsyneitä oli molemmat joukkueet tänään.

 Parhaat pelaajat : Lambert, Pölkky ja Sievänen, Kangasala

 

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On