LP Kangasala sai revanssin Hämeenlinnasta

Kangasalla pelattiin keskiviikko-iltana Naisten Meataruusliigan ottelu joka oli uusinta  viime viikonvaihteen Cup-finaalista kun vastaakkain olivat LP Kangasala ja Hämeenlinnan Lentopallokerho. Viisieräisen finaalin hävinnyt Kangasala oli nyt parempi suoraan kolmessa erässä ja vei ottelun siis erin 3-0.

Tasaisen avauserän ratkaisuhetket näyttivät suuntaa koko ottelulle. Kotijoukkeen nuoret hyökkääjät IIda Pöllänen, Roosa Heikkiniemi ja ennen kaikkea erinomaisen ottelun pelannut Neea-Maria Joki takoivat palloa kenttään kuin vanhat tekijät ja jättivät varjoonsa Hämeenlinnan ulkomaalaisvahvistukset kerta kerran jälkeen ja avasuerä Kangasalle 25-22.

Toisessa erässä roolia otti varsinkin Kangasalan kapteeni Tiiamari Sievänen joka usealla upealla puolustuspallolla näytti jälleen miksi hän on edelleen maan kärkiliberoita.

Myöskään kolmenteen erään hieman Cupmestaruus ”krapulaa” kärsinyt vierailija ei saanut konettaan täysin käyntiin joten ottelu ilman suurempaa dramatiikkaa kotijoukkueelle siis vakuuttavsti erin 3-0.

Jenny Mosser, Hämeenlinna :

– Cupvoitto oli tosi makea ja emme saaneet peliämme ehkä juuri siitä syystä omalle parhaalle tasollemme.

Giovanni Torchio, Hämeenlinna :

– Ei hyvä esitys meiltä tänään. Sarjasijotuksella ei runkosarjan päätteeksi ole suurta merkitystä, puolivälieräsarja on kauden tärkein ja se määrittää onko kausi onnistunut.

Tiiamari Sievänen, Kangasala :

– Tuo cupviikonvaihde on raskas varsinkin henkisellä puolella, yöunet jäävät monesti vajaiksi ja siihen nähden pelasimme tänään hyvän ottelun.

Arttu Keränen, Kangasala :

– Vaikea tammikuu, siihen nähden ihan positiivinen Cup-viikonloppu finaalitappiosta huolimatta ja varsinkin meidän nuorukaisten onnistuminen lämmittää, se on meidän tapamme kasvattaa pelaajia.

Parhaat pelaajat : Mosser, Hämeenlinna ja Sievänen, Kangasala

ProLibero : Sievänen, Kangasala

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On