LP KANGASALA PEITTOSI HÄMEENLINNAN

Lp Kangasala oli lauantai-illan kotiottelussaa Hämeenlinnan Lentopallokerhoa vastaan parempi eräluvuin 3-1. Ottelu ratkesi lähinnä kotijoukkueen erinomaiseen syöttöpeliin ja onnistuneeseen puolustuspeliin, jonka kärkihahmona hääri tutusti joukkueen libero Tiiamari Sievänen.

Ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä mutta mitä pidemmälle se ehti sitä vankemmin vierailija Hämeenlinna otti siitä otteen. Varsinkin järkevästi hyökänneen Adeola Owokoiranin johdolla vierailija voitti avauserän melko selvästi 25-19.

Toinen erä muutti koko ottelun suunnan. Lp Kangasalan joukkue syötti pelaaja pelaajan jälkeen vierailijan vastaanoton seulaksi ja kun koko joukkue myös hyökkäsi tehokkaasti laajalla rintamalla niin Hämeenlinna jäi ilman mahdollisuuksia ja erä kotijoukkueelle 25-14.

Myös kolmas ja neljäs erä noudatti samaa kaavaa, vierailija Hämeenlinna ei saanut syöttöjä ylös tarpeeksi tarkasti ja kun vielä Kangasalan Perulaishakkuri Kathrine Regalado alkoi löytää tehokkaan lyöntirytmin aina vain paremmin niin vierailija oli kahdessa viimeisessä erässä lähinnä vastaantulija. Myös Emmi Riikilä, erinomaisesti jälleen syöttänyt Roosa Heikkiniemi ja varsinkin satasen hyökkäyksissä pitelemätön Netta Rekola pitivät huolen että pisteet jäivät Kangasalle, kolmas erä 25-16, neljäs 25-13 js koko ottelu siis 3-1.

Jenna Ylivainio, Hämeenlinna :

– Hyvän avauserän jälkeen tehtiin liikaa omia virheitä.Kangasala syötti loistavasti mutta myös meidän vastaanottopelissä oli parannettavaa.Ollaan vasta kuukausi päästy reenamaan tällä porukalla, uskon että keväällä ollaan kovia.

Giovanni Torchio, Hämeenlinna :

– Kangasala syötti hyvin. 14 ässäsyöttöä on liikaa. Avauserä näytti että kyllä mekin osaamme kun palaset ovat paikallaan.Kaikki joukkueet hakevat nyt omaa peliään, se näkyy tuloksissa.

Tiiamari Sievänen, Kangasala :

-Avauserän jälkeen petrattiin ja pelattiin enemmän myös keskeltä ja se alkoi toimia. Syöttö toimi myös loistavasti, ja oli ehdottomasti ehjin peli meiltä tänä syksynä.

Arttu Keränen, Kangasala :

– Meillä on takana todella laadukas reeniviikko, ja vasta eilen alettiin keskittyä enemmän tähän otteluun joten siihen nähden tosi ehjä peli. Kurinalainen puolustus ja hyvä syöttöpeli oli voiton avain tänään. Hämeenlinna on todella hyökkäysvoimainen joukkue jota vastaan ei huonolla puolustamisella pärjäisikään.

Parhaat pelaajat : Jenna Ylivainio, Hämeenlinna ja Tiiamari Sievänen, Kangasala

Prolibero : Sievänen, Kangasala

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On