LP KANGASALA PALASI SARJAKÄRKEEN

Lp Kangasala palasi naisten mestaruuliigan kärkipaikalle voittamalla myös kärkisjoituksista kamppailevan Pölkky Kuusamon kotiottelussaan erin 3-1.

 Ottelun avauserä oli eittäin tasokasta lentopalloa varsinkin kun ottaa huomioon että kotijoukkue ei ollut pelannut seitsemään viikkoon ja Pölkylläkin oli vain yksi ottelu alla. Tasosta kertoo sekin että Tuomas Alatalo otti vierasjoukkueelle ottelun ensimmäisen aikalisän vasta tilanteessa 21-18.Todella pienillä virheillä pelannut kotijoukkue vei lopulta erän 25-20.

 Toiseen erään tuli vahvasti lähinnä enään vierailjia Pölkky ja kotijoukkue sortui lukuisiin virheisiin eikä päässyt missään vaiheessa peliin mukaan ja hyvin syöttänyt vierailija vei erän melko helposti 18-25.

 Kolmanteen erään osat vaihtuivat lähes totaalisesti ja kotijoukkue vei ja vierailija vikisi.Varsinkin Kangasalan Jody Larsson löysi tehonsa ja myös passari Katja Kylmäaho löysi hyökkääjät hyvin ja erä kotijoukkueelle selkeäasti 25-16.

 Neljäs erä alkoi tasaisesti mutta erän edetessä varsinkin Larsson ja erinomaisesti heikon toisen erän jälkeen tasoaan nostanut Ronja Heikkiniemi oli elementissään varsinkin syöttöjen vastaanottajana ja neljäs erä Lp Kangasalle 25-17 ja koko ottelu siis 3-1.

 Jessica Kosonen, Pölkky :

  • Ensimmäinen erä oli hyvätasoista peliä molemmilta ja toinen erä meiltä, sen jälkeen jostain syystä emme päässeet enää samalle tasolle,Varsinkin toisen kosketuksen pelissä hävisimme Kangasalle selvästi.

Tuomas Alatalo, Pölkky :

  • Kahden erän jälkeen meidän syöttö-vastaanottopelimme oli selvästi heikompaa kuin kotijoukkeella. Otetaan tästä parin ekan erän hyvät asiat mukaan huomiseen Hämeenlinna otteluun niin saadaan varmasti hyvä tulos.

Tiiamari Sievänen, LP :

  • Toinen erä oli kaikilta vähän niinkuin ohilöynti, tärkeintä oli saada peli kasaan tämän jälkeen, Tasoerot on kärkijoukkeiden välillä kuitenkin niin pienet.

Arttu Keränen ; LP:

  • Näin pitkän tauon jälkeen ei oikein tiennyt mitä odottaa, mutta ensimmäinen erä oli molemmilta joukkeilta hyvää lentopalloa. Oikeastaan tuo toisen erän virhesuma oli se mitä odotin lähinnä ottelun alkuun. Hyvä tasonnosto kuitenkin sen jälkeen mikä ratkaisi meille voiton.

Parhaat pelaajat : Polina Malik, Pölkky  ja Jody Larson, LP

 Mestaruusliigapisteet: 3 p Larson LP, 2 p Ronja Heikkiniemi Lp ja 1 p Malik, Pölkky

 Prolibero : Sievänen, LP

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On