LP Kangasala päihitti Puijon

Lp Kangasala otti tärkeät kolme pistettä kärkipään kamppailussa Kuopin PuijoWolleytä vastaan lauantaina Kangasalla. Hyvätasoinen ottelu tarjosi yleisöönmenevää lentopalloviihdettä neljän erän verran ja kotijoukkue oli lopulta parempi erin 3-1.

Ottelun avauserä näytti jo mikä tulisi olemaan ottelun koko kuva. Kangasala hyökkäsi laajalla arsenaalilla ja molemmat joukkueet myös puolustivat hyvin. Oli lähes sama ruokkiko passari Emmi Jalonen ketä tahansa kotijoukkueen hyökkääjää niin pallo oli Kuopiolaisten kentässä. Tasainen erä kääntyi kotijoukkueelle 25-19 ja ottelun toinen erä noudatti samaa kaavaa. Koko liigan parhaiden syöttäjien joukkoon viimeistään tällä kaudella noussut Neea-Maria Joki esitteli jälleen taitojaan niin hyökkäyksien päättäjänä kuin syöttöruudussakin ja myös toinen erä Kangasalle samoin numeroin 25-19.

Kolmannen erän alku näytti jo siltä että kotijoukkue marssii selkeään voittoon mutta varsinkin syöttöään terävöittänyt Puijo oli eri mieltä. Sekä Emilia Kääntä että nuori passari Liina Räty syöttivöt monta pistettä peräjälkeen ja hyökkäysvirheisiin sortunut kotijoukkue ei tästä toipunut vaan erä vierailijoille selkeästi 16-25.

Neljänteen erään kotijoukkue jälleen terävöityi ja vaikka erinomaisen ottelun pelanneen entisen LP pelaaja Taija Tikan johdolla Puijo yritti sinnitellä kovasti vastaan niin yhden kauden ehjimmistä otteluista pelannut kotijoukkue marssi lopulta melko selkeään 25-17 erävoittoon ja koko ottelu siis Kangasalle erin 3-1.

Taija Tikka, Puijo ;

  • Meiltä ihan hyvä peli mutta Kangasalan tasoista joukkuetta vastaan se vielä riitä. Vahva usko kuitenkin siihen että keväällä homma on toisin.

Pekka Seppänen , Puijo ;

  • Kangasala tarjosi eväät todelliseen huippumatsiin mutta me emme siihen tänään pystyneet vastaamaan. Näyttää vahvasti nyt siltä että kotietu pudotuspeleihin taisi tänään mennä.

Heini Ahtola, Kangasala ;

  • Voitto tuntuu tosi hyvältä. En todellakaan ennen kauden alkua uskonut että saisin jo nyt näin ison roolin joukkueessa, nyt täytyy vain osoittaa olevansa sen arvoinen.

Arttu Keränen, Kangasala ;

  • Kaksi erää todella hyvää peliä meiltä. Varmasti yleisöön menevä matsi oli muutenkin, tuo laajalla rintamalla hyökkääminen on tavoite myös jatkossa.

Parhaat pelaajat ;

Tikka, Puijo ja Ahtola, Kangasala

ProLibero ; Laura Penttilä , Kangasala

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On