LP Kangasala päihitti LiigaPlokin

Hieman epätasaisesti esiintynyt ja pahoista loukkaantumis- ja sairasteluongelmista viime aikoina kärsinyt LP Kangasala palasi komeasti voittokantaan pettymykseen päättyneen Cupfinaaliviikonvaihteen jälkeen maanantaina kotiottelussaan LiigaPlokia vastaan. Alun takeltelun jälkeen välillä jopa suvereenisti esiintynyt kotijoukkue voitti ottelun suoraan kolmessa erässä 3-0.

 

Avauserän alku oli Kangasalle shokkihoitoa ja vierailija johti sitä nopeasti jo 1-7 kunnes kotijoukkue heräsi pelaamaan. Tämän jälkeen alussa lukusia helppoja virheitä tehnyt kotijoukkue otti komennon ja Iina Andrikopoloun ja Iida Pölläsen yhä poissaollessa enemmän ja enemmän vastuuta saanut ja ottanut Heini Ahtola väläytteli potentiaaliaan ja erä lopulta kotijoukkueelle melko selkeästi 25-16.

Toinen erä oli kotijoukkueen ja varsinkin upeita ässiä syöttäneen ja muutenkin komeasti hyökänneen Viivi Pyhäjärven näytöstä. Erä olikin nopeasti ohi pistein 25-12.

Kolmannen erän alku näytti siltä että Kangasala rallattelee vihellelen  selvään voittoon johtaen sitä jo 12-4 mutta kovalla riskillä syöttänyt vierailija tuli vielä kerran haastamaan liki tasoihin mutta kotijoukkue oli päättänyt että tämä peli viedään puhtaasti ja jälleen kerran tutun tehokas Neea-Maria Joki näytti esimerkkiä ja erä Kangasalla lopulta 25-21 ja koko ottelu siis suoraan 3-0.

 

Emilia Joensalo, LiigaPloki :

– Kun tietäisinkin mitä alun jälkeen tapahtui niin olisi varmaan voitettu ottelu.Meillä on edelleen koostumus vähän hakusessa, nyt on tiukka pelitahti seuraavat viikot joten eiköhän tuo oikea kokoonpano loksahda paikalleen.

Hakan Can Turan, LiigaPloki :

– Alun johto oli lähinnä Kangasalan virheiden seurausta. Meillä on kaksi erittäin tärkeää ottelua playoffpaikan kannalta edessä sekä Vampulaa että Hämeenlinnaa vastaan ja saimme niihin kuitenki oppia.

Laura Penttilä , Kangasala :

– Hyvin käänsimme tuoin vaikean alun ja sen jälkeen oltiin kyllä selkeästi parempi joukkue. Cupin pettymys juteltiin läpi ja se on nyt unohdettu.

Arttu Keränen, Kangasala :

– Huono alku jonka jälkeen aika tyylikäs suunnan muutos ja aika selkeästi oltiin hallitsevia ihan kolmannen erän puoliväliin asti kunnes Ploki pienellä riskilläkin pääsi peliin mukaan ja saatiin jännittävä loppu, mutta mielestäni ottelun voittajasta ei kuitenkaan enää ollut epäselvyyttä.

Parhaat pelaajat :

Kaley Rammelsberg, Ploki ja Viivi Pyhäjärvi, Kangasala

ProLibero : Laura Penttilä Kangasala

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On