Lp Kangasala – Nurmo la 8.10.2022

Vierastupla pohjoisessa käynnisti kauden 22-23 ja nyt on aika ensimmäiselle kotipelille Pitkäjärvellä. Vastaan asettuu lentopallon Pohjanmaan lippulaiva Nurmon Jymyvolley.

Kotijoukkue avasi kauden edellisenä viikonloppuna hapuillen Kuusamossa ja korjasi heti kurssia seuraavana päivänä Rovaniemellä. Vierasjoukkue avasi myös kauden kokien tappion Lp Viestille kotonaan erin 1-3.

Lp:n valmistautuminen kauteen koko joukkueella oli lyhyt maajoukkue-edustusten vuoksi. Viikko viikolta yhteispeli kuitenkin alkaa asettumaan uomiinsa. Vierasjoukkueessa tapahtui suuria muutoksia kun Päävalmentaja Raatikainen ja apuvalmentaja Rantanen purkivat sopimuksensa vajaa viikko ennen kauden alkua. Myös molemmat lakeudella käyneet ulkomaan avut on palanneet kotiin joten kotimaisella rungolla ainakin tällä hetkellä pelaa vierasjoukkue. Vastuun valmennuksesta ainakin toistaiseksi on ottanut seuran junioripäällikkö Aleksi Mutka. Pelaajapuolella positiivisia uutisia seura sai kun Kaisa Jokinen liittyi joukkueeseen mukaan kauden kynnyksellä.

Onko Katherine Regaladon pelilupa jo kunnossa lauantaina?

Minkä värinen BilleBeinon lippis Nurmon tilastoguru Santeri Mäkelällä on päässä?

Löytääkö huoltopäällikkö Heikki Jaatinen pitkästä aikaa Pitkäjärvelle?

Muun muassa näihin vastauksia Lauantaina klo 17 alkaen Pitkäjärven koululla.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On