LP Kangasala nousi runkosarjan piikkipaikalle

LP Kangasala kaatoi LP Viestin Pitkäjärven illassa 3-0 (25-18, 25-16, 27-25). Näin LP Kangasala nousi runkosarjan piikkipaikalle.

Tänään LP Kangasalan voiton takana oli onnistuminen pelin jokaisella osa-alueella. Kotijoukkueen illan esitys oli iloista vahvaa tekemistä. Jokainen pelaaja onnistui pelipaikallaan. Ronja Heikkiniemi torjui 5 kertaa, voisi sanoa että Rone syttyi tänään pelaamaan, myös hyökkäyspeli oli hyvällä tasolla. Caila Stapleton sai pyörittää peliä hyvästä vastaanotosta jakaen passia tasaisesti jokaiselle hyökkääjälle.

LP Viestin esitys oli totuttua vaisumpaa, vaikka peliä sairastuvalta palasi pyörittämään Tuchashvili. LP Viesti jakoi myös vastaanotto ja hyökkäysvastuuta Lotta Piesaselle, Nette Peitin joutuessa vaihtopenkille. Myöskin nuori Inka Mehtola pääsi näyttämään osaamistaan kentälle. Viestin vastaanotto oli hyvä, mutta hyökkäyspeli jäi hakkuri Pilepicin harteille.

Ottelun viimeisessä erässä nähtiin ollan isoin jännitysmomentti, kun LP Viesti kiri viiden pisteen takamatkalta tasoihin.

Parhaina pelaajina palkittiin LP Viestin hakkuri Katarina Pilepic ja LP Kangasalan passari Caila Stapleton.

Lähi-Tapiola pisteet jäivät LP Kangasalle: 1 Marshall, 2 Stapleton ja 3 Riikonen. Illan PROLiberona Tiiamari Sievänen.

Katarina Pilepic kommentoi lehdistössä peliä seuraavasti:
LP Kangasala pelasi odotetusti, puolusti ja torjui hyvin. Meillä ei tänään toiminut puolustus- ja torjuntapelaaminen. Pitää harjoitella kovempaa.

Tomi Lemminkäisen kommentit:
Pelasimme odotetusti. LP Kangasala pelasi hyvin ja ansaitsi voittonsa. Meillä pelin taso on linjassa harjoittelun kanssa tällä hetkellä, harjoituksista lähtee menestys liikkeelle. Keskiviikon peli varmasti sytyttää joukkueen parempaan iskuun.

Silminnähden ilahtunut passari Stapleton kommentoi illan ottelun olevan syy miksi palasi takaisin pelikentille tauon jälkeen. Hän kiitteli joukkuetovereitaan ja kuvasi joukkuehengen olevan hyvä. Mukava pelata kun voi luottaa joukkuetovereihin.

Arttu Keräsen kommentit:
Ehjä kokonaisuus ja laitureiden kovat tehot lämmittää. Kärkipelit sytyttää joukkueen tavalla jolla pitäisi pystyä kaikissa otteluissa vääntämään. Yksi kauden parhaista esityksistä ilman muuta.

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On