LP KANGASALA MURSKAAVA PIRKANMAAN DERBYSSÄ

Hyvän alkukauden pelanneesta Orposta ei ollut LP Kangasalan haastajaksi kauden ensimmäisessä Pirkanmaan paikallisottelussa. Vaikeudet ja sairastelut alkuviikolla näkyivät vieraiden otteissa varsinkin ottelun avauserässä, ja muutenkin tasaisen hyvin jälleen pelannut kotijoukkue oli tänään Kangasalla kaikessa edellä ja vei ottelun suoraan erin 3-0.

Ensimmäinen erä oli todellinen Kangasalan ja varsinkin jälleen syöttöruudussa loistaneen Roosa Heikkiniemen näytös.Kun kotijoukkue otti vierailta pallon avaussyötössä ja Heikkiniemi aloitti rumbansa niin oli peli hetkessä peräti 13-0 ja kun vielä Laura Laukkanen seuraavan syöttäjänä onnistui niin johti kotijoukkue erää parhaillaan jo 18-1. Erän lopussa sai Orpo hieman peliään järjestykseen mutta erä Kangasalle 25-10.

Toinen erä alkoi tasaisemmin mutta hyvin nopeasti hyvin torjunut kotijoukkue otti siinäkin kuskin paikan. Myös hyökkäyksissä erinomaisesti onnistuneen Heikkiniemen ja hieman polveaan säästellyttä Katherine Regaladoa tehokkaasti tuuranneen Neea-Mari Joen johdolla erä Kangasalle 25-23.

Kolmas erä ei suurta muutosta pelin kulkuun tuonut vaan Kangasala meni siinäkin menojaan. Kangasalan leveästä hyökkäysarsenaalista on mainittava myös järkevästi jälleen hyökännyt ja lähes virheettömästi vastaanottanut Emmi Riikilä, ja myös syöttöpelissä koko ajan petraava nuori lupaus Joki. Erä Kangasalle 25-17 ja koko ottelu siis suoraan 3-0.

Daria Butkevych, OrPo :

– Vastustaja oli tänään hyvä, me emme. Mutta tälläistä on  naisten lentopallo joskus, toisilla onnistuu kaikki ja toisilla ei mikään.

Andrea Carasi, OrPo :

– Tämä ei ollut se joukkue jonka tunnen, ei meidän joukkue. En yleensä tykkää selitellä tappioita mutta nyt kyllä vaikutti että kaksi meidän avauskuusikon pelaajaa ja minä sairastimme koronan alkuviikolla ja vasta eilen saimme negatiivisen testituloksen joten valmistautuminen oli mahdollisimman vaikea.

Roosa Heikkiniemi, Kangasala :

– Hyvä fiilis jäi pelistä, oma syöttö kulkenut jo pitkään ja vaikka ei aina ässä tulisikaan niin meidän torjunta ja puolustus mahdollistaa noita pitkiä putkia. Hyvä alkukausi on nostanut omaa itseluottamusta ja osaa nauttia pelaamisesta.

Arttu Keränen, Kangasala :

– Vaikka taas tuli periaatteessa kaksi uutta pelaajaa(Neea-Maria Joki ja passari Nea Luntamo)  kuusikkoon niis taso säilyi korkeana joka lämmittää eniten mieltä.Syksyn aikana menty paljon eteenpäin joukkuepelissä, ja aika hyvin saa kyllä vastustaja pelata jotta meidät saa kanveesiin.

Parhaat pelaajat : Butkevych, Orpo ja Heikkiniemi, Kangasala

ProLibero : Tiiamari Sievänen, Kangasala

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On