LP  Kangasala löi Viestin kärkikamppailussa

LP Kangasala ja LP Viesti kävivät tiukan viisieräisen väännön sarjapisteistä ja samalla Suomen Cupin finalfour- turnauspaikasta launataina Kangasalla. Vaiherikkaan ottelun voitti lopulta kotijoukkue Kangasala erin 3-2.

Kaksi ensimmäistä erää oli erinomaisesti pelanneen Kangasalan näytöstä. Varsinkin sairastunutta hakkuria Iina Andrikopolouta paikannut Neea-Maria Joki oli elementissään ja hänen johdolla erät Kangasalle selkeästi 25-16 ja 25-14.

Pitkän tauon jälkeen Viestin valmentaja Tomi Lemminkäinen teki taas sen mitä on tehnyt monesti aiemminkin ja sai joukkueensa uuteen taistoon ja nyt taas Viesti vei seuraavat erät selkein 25-20 ja 25-12 numeroin.

Näin ottelun ratkaisu ja Suomen cupin top 4 joukkue saatiin selville vasta ottelun viidennessä erässä jossa jälleen erinomaisen ottelun pelannut keskipelaaja Netta Rekola löi tahtia ja erä lopulta kotijoukkueelle 15-9 ja koko ottelu siis 3-2.

Nea Luntamo, Viesti :

– Ei oltu kyllä kahdessa ensimmäisessä erässä lainkaan läsnä. Lopussa Kangasala oli sitten kuitenkin parempi ja ansaitsi voittonsa.

 Tomi Lemminkäinen, Viesti :

– Kaksi ensimmäistä erää hyvin pelasi vain Kangasala ja kaksi seuraavaa me. Ei ehkä kärkikamppaiölun arvoinen ottelu muuten kuin että oli viisi erää.

Netta Rekola, Kangasala :

– Erinomainen alku meillä, sitten vähän lipesi mutta onneksi voitettiin, jäi kuitenkin vähän hampaankoloon viimevuotisesta Suomen Cupin finaalista niin saadaan uusi yritys.

Arttu Keränen, Kangasala :

– Kaksi ensimmäistä erää hyvää ja monipuolista peliä meiltä ja vaikka pitkällä tauolla yritettiin tiedostaa että peli ei ole ohi niin Viesti tulu silti taisteluun voitosta, Tavoite oli päästä tuonne Suomen Cupin huipennukseen ja sen mukaan jatketaan kun sinne myös pääsimme.

Parhaat pelaajat : Daria Butkevych, Viesti ja  Netta Rekola , Kangasala

ProLibero : Laura Penttilä, Kangasala

 

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On