LP Kangasala kotivoittoon Pälkäneellä

LP Kangasala 3-0 (25-18, 25-21, 25-15) kotivoittoon Pälkäneellä WoVo Rovaniemestä.

Illan ottelu alkoi WoVon johdolla ja jopa pienellä karkumatkalla. Kotijoukkue käynnisteli peliään erän alun, jonka jälkeen tuli tasoihin ja ohi.

WoVon uhrautuva puolustuspeli ja rohkea hyökkäyspeli siivitti toisessa erässä WoVon kamppailemaan jopa erän voittamisesta. Kotijoukkueen rutiini riitti kuitenkin toisen erän viemiseksi nimiinsä.

Pitkän erätauon jälkeen LP Kangasala kuritti WoVoa kovalla syötöllä ja onnistui hyökkäyspelissään vieden voiton sekä sarjapisteet. LP Kangasala voitti torjunnat 9 – 7, ässät 10 – 3 ja vastaanoton 49% – 31%.

LP Kangasalan passari Emmi Jalonen pelasi hyvän passipelin ja kanssapelurit kiittivät. LP Kangasalan parhaimpina Mary-Kate Marshall 17/+13, Roosa Laakkonen 12/+10 ja Alexis Hart 10/+7. Illan parhaana palkittiin Kangasalan joukkueesta Marshall ja Tiiamari Sievänen PROLiberona.

WoVon passari Ruta Linde palkittiin WoVon parhaana, hän jakoi passit tasaisesti Viivi Pyhäjärvelle(10/+4), Taylor Sloverille(10/+1), Jenelle Jordanille(9/+2) ja Saana Lindgrenille(9/+5). Outi Polsolta nähtiin myöskin vakuuttava vastaanotto- ja puolustuspeli.

LähiTapiola pistekilpailu:
3 Marshall, LP Kangasala
2 Laakkonen, LP Kangasala
1 Linde, WoVo Rovaniemi

Päävalmentaja Tuomas Alatalon kommentit: kotijoukkueen syöttö oli tänään vahva, meidän vastaanotto on normaalisti ollut hyvällä tasolla. Hyökkäystehoihin olen tyytyväinen, ei räiskitty kotijoukkueen torjuntaan paljoa palloa. Ehkäpä tämä on tasoero liigan kärjen ja sijan 9 välillä.

Päävalmentaja Arttu Keräsen kommentit: hyvä ehjä kokonaisuus. Kilpeä lähdettiin kiillottamaan edellisen pelin jäljiltä ja mielestäni siinä onnistuttiin. Emmi pelasi hyvän pelin, samoin Marshallin vastaanotto oli tänään loistavaa. Torjuntapelissä oltaisiin voitu olla huolellisempia, sitäkin parannettiin viimeiseen erään.

Kotijoukkueen Emmi Jalonen: tyytyväinen olo, syötettiin hyvin ja vähilllä virheillä yleisesti ottaen pelattiin koko peli. Kostia areena on mukava sali pelata ja hienoa että paljon oli yleisöä.

Vierasjoukkue Outi Polso: kotijoukkue syötti hyvin. Hieman meinasi tulla kiire pelaamiseen. Sali on hyvä, tykkään henkilökohtaisesti pelata pienemmässä salissa enemmän kuin isossa.

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On