LP Kangasala kohtaa Vampulan 7.2.

Pitkäjärvellä taistellaan perjantai-iltana tärkeistä sarjapisteistä, kun LP Kangasala kohtaa LP-Vampulan.

LP-Vampula on vahvistanut rivejään sitten viime kohtaamisen, joten on mahdollista että kentällä nähdään myöskin uusi passari. Jännittävää nähdä onko pelaajavalmentajaksi pestattu, jo pelaamisen lopettanut keskitorjuja saatu takaisin pelikuntoon. Tosin edellisessä kohtaamisessa LP-Vampulan voittoon passannut Mila Viljanen on näyttänyt erinomaisia otteita ja hänet on valittu myös tammikuun tähdistöön. Hyökkäysvoimaa ja hyvän syötön omaava LP-Vampula on varmasti kova vastus, joten tarjolla on yleisöön uppoavaa lentopalloa.

LP Kangasala on kierrättänyt pelaajia edelliset kaksi otteluaan ja lisäksi joukkueen mukaan on liittynyt yleispelaaja Alexis Hart. Kotisalissaan LP Kangasala on hävinnyt kuluneella kaudella vain kerran, joten säilyykö kotisalin taika?

Illan ottelun ratkaisee varmasti syöttö-vastaanotto pelaaminen. Kummassakin joukkueessa on hyviä syöttäjiä, joten vastaanotto on isossa roolissa onnistuneiden hyökkäyksien rakentamisessa. Ketä nähdään kentällä, kumman hiha on laadukkaampi, kumpi hyökkää paremmin?

Tulkaa katsomaan paikanpäälle tätä varmasti jännittävää lentopallo-ottelua!

Perjantaina 7.2. Pitkäjärvellä kello 18:30.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On