LP Kangasala jatkoi voittoputkeaan

LP Vampula sai kokea LP Kangasalan hurjan syysvireen sunnuntain liigaottelussa Kangasalla.Ottelun alku oli Kangasalan näytöstä ja tilanteessa 11-2 näytti että kotijoukkueelle tulee helppo iltapuhde mutta Vampula taisteli itsensä peliin mukaan ja avauserä ratkesi vasta Mita Uiaton syöttöputkeen ja erä Kangasalle 25-19.

 

Toinen erä olikin kauttaaltaan Vampulan hallinnassa, ja melko laajalla rintamalla virheitä tehnyt kotijoukkue veikin sen nimiinsä 17-25.

 

Kolmas erä mentiin hyvin tasatahtiin ja pelin taso parani huomattavasti, ja erä sisälsikin monta upeaa pallorallia. Vierailijat johtivat erää jo 20-23 kunnes syöttäämään astellut Kangasalan kapteeni Kayla Haneline päätti ottaa ohjat käsiinsä ja syötteli parin ässän turvin kotijoukkueen 25-23 erävoittoon.

 

Neljäs erä oli tasaista vääntöä aina 10-10 tilanteeseen asti kunnes samainen Haneline otti taas syöttöruudussa ison roolin ja Kangasala karkasi jälleen erinomaisen ottelun pelanneen Virolaisvahvistus Nette Peitin johdolla erävoittoon. Myös parhaana palkittu keskitorjuja Taija Tikka pelasi tasaisen hyvän ottelun.

 

Emilia Sipilä, LP Vampula :

-Vähän jännitti palata tuttuun saliin mutta jännitys katosi kun sain ensimmäisen kosketuksen palloon. Koko joukkueen asenne vähän kovemmaksi niin jatkossa käännämme nämä pelit voitoksi.

 

Darko Dobreskov, LP Vampula :

-Kolmannen erän loppu ratkaisi ottelun, saimme hyvän opetuksen. Tasainen sarja on hyväksi koko Suomalaiselle naislentopallolle.

 

Taija Tikka, LP Kangasala :

 

-Hyvä alkukausi koko joukkueelta, henki on loistava jonka avulla olemme kääntäneet tasaiset ottelut voitoksi.

 

Arttu Keränen, LP Kangasala:

-Oli kyllä melkoista punnertamista tämän illan peli, tuntui että hyökkäsimme enemmän sormilla ja hihalla kun oikein palloa tappamalla.Jälleen kuitenkin ratkaisevilla hetkillä nostimme tasoamme.

 

Parhaat pelaajat : LP Vampula Nayara Ferreira,  LP Kangasala  Taija Tikka

 

Kuvat: Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On