LP KANGASALA JATKOI VOITTOPUTKEAAN

LP Kangasala otti jo seitsemännen peräkkäisen voiton kaatamalla kotisalissaan LP Vampulan suoraan kolmessa erässä 3-0

 Pitkien pallojen sävyttämässä avauserässä mentiin tasatahtiin aina erän loppupuolelle asti, kunnes kotijoukkue terävöityi ja takoi tarvittavat pisteet vieden erän 25-19.

Toinen erä alkoi Vampulan komennossa ja Arttu Keränen oli pakotettu ottamaan aikalisä tilanteessa 5-9. Tämä ja kentälle vaihdettu passari Emmi Jalonen piristi kotijoukkueen peliä ja lopulta erä kotijoukkueelle 25-20.

Kolmas erä oli alusta asti kotijoukkueen lievää hallintaa, koko pelin hyvin pelanneet Roosa Heikkiniemi ja koko ajan peliään parantava Brassihakkuri Gabriela Da Silva onnistuivat juuri niissä palloissa joita tarvittiin ja erä Kangasalle 25-21 ja koko ottelu siis 3-0.

 Kristiana Petrova, Vampula :

-Hyvin pelattiin mutta Kangasala oli ratkaisuhetkillä parempi. Suomen lentopallon taso on ollut iloinen yllätys, olen tykännyt pelata täällä todella paljon.

 Ziga Kos, Vampula :

  • Kangasala on hyvä joukkue, hyvin pysyimme perässä mutta silloin kun olisi pitänyt ottelu ratkaista emme onnistuneet. Meillä on hieman loukkaantumisia, mutta nuoret Emilia Tyynismaa ja Laura Liikanen olivat todella hyviä.

Emmi Jalonen :

  • Kun pääsin kentälle saimme muutaman tärkeän onnistumisen ja se riitti kurssin kääntymiseen.Meillä on hyvä kilpailutilanne joukkueessa joka vie yksilöitä eteenpäin.

 Arttu Keränen, Kangasala :

  • Ehkä oikea termi tunteita kuvaamaan on katkeran tyytyväinen. Torjunta – ja puolustuspeli oli tänään heikkoa mutta muilla osaaluiella onnistuttiin ja se riitti tänään kolmeen pisteeseen.

 Parhaat pelaajat ; Da Silva, Kangasala ja Petrova , Vampula

 Prolibero : Tiiamari Sievänen, Kangasala

 

 

 Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On