LP KANGASALA JATKOI VOITTOKULKUAAN

LP Kangasala pelasi sunnuntaisen kotiottelunsa poikkeuksellisesti naapurikylä Pälkäneen upealla Kostia Areenalla osana yhteistyötä Pälkäneen Luja-Lukon lentopallon miesten ykkössarja- joukkueen kanssa.

Liekö outo kotisali ollut syynä mutta vierasjoukkue yllätti kotijoukkuueen melko totaalisesti avauserässä. Loistavan taisteluilmeen eilisen masentavan Orpo tappion jälkeen löytänyt  vierailija Puijo Wolley hallitsi avauserää lähes suvereenisti, varsinkin tehokkaan Sanni Määtän johdolla ja voitti sen selkeästi 16-25.

Toiseen erään sisuuntunut kotijoukkue sai hengen päälle ja varsinkin tehokkaasti hyökänneiden Jody Larsonin ja Salla Karhun johdolla erä kotijoukkueelle 25-17.

Kolmas erä alkoi tasaisissa merkeissä ja koko ottelua sävyttivät varsin pitkät taistelupallot molemmilta joukkueilta. Erän keskivaiheilla Jody Larsonin syöttöputki ratkaisi kuitenkin erän ja lopulta pisteet kotijoukkueelle 25-20.

Neljäs erä oli selkeimmin jo kotijoukkueen hallintaa ja muuten koko ottelun varsin iloisena pysynyt vierasjoukkue Puijo Wolleyn peli-ilme alkoi hieman heiketä kotijoukkue Kangasalan laajan hyökkäysrintaman painostuksessa. Koko ottelun erinomiasesti pelannen Karhun ja loppupeliin kentälle tulleen passari Katja Kylmäahon johdolla erä kotijoukkueelle 25-13 ja koko ottelu siis 3-1.

Sanni Määttä, Puijo :

  • Tappio tietysti harmittaa mutta rento peli-ilme läpi ottelun ilahduttaa varsinkin melko surkean eilisen Orpo ottelun jälkeen.Oltiin kuitenkin aika kovia koko ottelun ajan.

Jukka Lehtonen, Puijo:

  • Hyvä, rohkea hyökkäys- ja passipeli ilahduttaa, eilinen surkea esitys oli hienosti nollattu, harmi vain että sitä ei pisteillä palkittu.

Salla Karhu, LP :

  • Alun jälkeen selkeä tasonnosto, varsinkin Heikkiniemen Roosan nostopeli parani erinomaiselle tasolle ja päästiin hyökkäämään laidasta tehokkaasti.

Arttu Keränen, LP :

  • Kaikki kunnia vierasjoukkueelle loistavasta taistelusta. Alun vaikeuksien jälkeen varsinkin Salla paransi ja oli hyvä, samoin passariksi tullut Katja rauhoitti hieman levotonta passipeliä.

Parhaat pelaajat : Karhu, LP ja Määttä, Puijo

Mestaruusliigapisteet ; 3p Karhu LP, 2p Karoliina Friberg LP ja 1p Määttä, Puijo

 Prolibero : Tiiamari Sievänen, LP

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On