LP Kangasala jatkaa tappiotta

Kotijoukkue LP Kangasala jatkoi voittojen tiellä keskiviikon ottelussaan Puijo Wolleyta vastaan .Kauden neljännen voittonsa napannut kotijoukkue otti siis revanssin keväisestä pronssiotteluvastuksestaan.

Ottelun avauserä oli hyvätasoista lentopalloa ja monipuolisesti hyökännyt kotijoukkue hallitsi sitä hienokseltaan. Varsinkin Neea-Mari Joki ja Netta Rekola hyökkäsivät lähes virheittä ja erä Kangasalle 25-20.

Toinen erä ei paljoa ottelun voimasuhteita muuttanut, ja edelleen laajalla rintamalla onnistunut kotijoukkue vei senkin pistein 25-21.

Pitkän tauon jälkeen kentällä nähtiinkin sisuuntunut Puijo, ja se murjoi lukuisiin virheisiin sortuneen Kangasalan selkein lukemin 15 – 25. Edes valmentaja Arttu Keräsen vaihtoruletti ei herättänyt kotijoukkuetta taisteluun erävoitosta.

Neljänteen erään Kangasala sai toivomansa alun kun Joki syötteli alkuun 3 komeaa pistettä ja tästä tyrmäyksestä ei Puijo enää toipunut. Neljännen erän komeasti onnistunut kotijoukkue veikin näytöstyyliin 25 – 14 ja painavia palloja kenttään takoivat varsinkin Rekola keskeltä ja Viivi Pyhäjärvi sekä Iina Andrikopolou laidasta. Koko ottelu siis Kangasalle 3 – 1.

Liina Räty, Puijo :

  • Häviäminen ei ole koskaan kivaa, vaikka välillä hyvin pelattiinkin. Meillä kentällä pelaa yleensä se passari joka paikan on ansainnut.

Pekka Seppänen, Puijo :

  • Kangasala oli varsinkin avauserässä ihan kliinisen hyvä. Hieman liikaa pelimme taso ailahtelee vielä.

Inka Sairiala, Kangasala :

  • Pelattiin kolmatta erää lukuun ottamatta hyvin. Paljon tuli opittua Tintti Sieväseltä aiemmilta kausilta, nyt on tarkoitus viedä nuo opit myös kentälle ja peleihin.

Arttu Keränen, Kangasala :

  • Tuloksellisesti jälleen hyvä peli kuten koko alkukausi. Nyt pieni tauko peleistä jonka käytämme hyvään harjoitteluun.

Parhaat pelaajat : Liina Räty, Puijo ja Viivi Pyhäjärvi, Kangasala

ProLibero : Inka Sairiala, Kangasala

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On