LP Kangasala ja Liiga Ploki mittelivät viisi eräisen

Pitkäjärven illassa Kangasalla käytiin kovaa vääntöä kun LP Kangasala ja Liiga Ploki mittelivät viisi eräisen. Tänään Liiga Ploki voitti pelin 3 – 2(20-25, 25-18, 20-25, 25-19, 15-10) pelaten erinomaisen viimeisen erän. Viimeisessä erässä kotijoukkueen keskittyminen herpaantui ja Liiga Ploki hyökkäsi voiton nimiinsä. Illan peli oli kuin pitkä ja jännittävä vuoristorata.

LP Kangasala pelasi kaksi hyvää erää, ensimmäisen ja kolmannen. Voitetuissa erissä joukkueen pelaaminen toimi jokaisella osa-alueella. LP Kangasalan joukkueen parhaimpina Julia Miniuk 18/+11, Mary-Kate Marshall 16/+9 ja Jutta Riikonen 14/+6. Tiiamari Sievänen oli illan PRO libero pelaten huikean hyvän pelin +68% vastaanotolla.

Liiga Plokin peli vastaavasti kulki toisessa, neljännessä ja ratkaisevassa viidennessä erässä. Vastaanoton toimiessa Ploki hyökkäsi palloa vahvoin ottein LP Kangasalan kenttäpuoliskoon. Pelin edetessä Salla Karhu 23/+16 ja Maddie Palmer 20/+7 syttyivät peliin vieden Plokin voittoon.

– Oli mukava palata Kangasalle. Pelaaminen oli tänään vuoristorataa. Olimme viidennessä erässä tänään keskittyneempiä, Vilma Ruuska summaa.

– Tänään ei ollut siitä kyse kumpi oli parempi joukkue vaan siitä kummalla oli parempi hetki. Olimme keskittyneempiä pelin viimeisillä hetkillä, Lodi kommentoi.

– Harmittaa ja ärsyttää. Pelasimme tänään vasta kolmannen pelin ja pikku hiljaa parannamme yhteispeliä, Riikonen harmittelee.

– Kun oma peli kulkee se kulkee. Tänään oli hetkittäin hankalaa ja lopussa homma karkasi kaverille. Iloinen olen siitä millaista peli parhaimmillaan on, nyt focus siihen että peli saadaan pysymään omalla tasolla koko ajan Keränen kommentoi.

 

Seuraava LP Kangasalan kotipeli pelataan lauantaina 12.10 kun vastaan saapuu Puijo Wolley.

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On