LP Kangasala ei antanut WoVon yllättää

Kotijoukkue LP Kangasala ei antanut vierasjoukkue WoVolle erääkään sunnuntain kamppailussa Pitkäjärvellä Kangasalla.
Ottelun avauserä alkoi tasaisessa merkeissä aivan loppuhetkille saakka, knnnes kotijoukkueen rutiini tuli esiin ja Kangasala vei erän 25-22.
Toisen erän alku oli lähes ensimmäisen erän toisinto, kunnes erän keskivaiheilla Jutta Riikonen ja Caila Stapleton syöttelivät omallla vuorollaan kotijoukkueen pienoiselle karkumatkalle ja erä lopulta LP:lle luvuin 25-18.
Kolmannen erän kotijoukkue aloitti siihen mihin edellinen päättyi ja vierasjoukuueen valnemtaja Tuomas Alatalo oli pakoitettu ottamaan aikalisä jo erän alkuhetkillä.
Hyvin pelannut nuori passari Petra Salmela toi omalla syöttövuorollaan WoVon vielä peliin mukaan mutta lopulta kolmas erä kotijoukkueelle melko helposti 25-17 ja koko ottelu siis 3-0.

Outi Polso, WoVo:
– Ei oltu niin huonoja kuin tilastot näyttävät. Meidän melko kokematon joukkue kuitenkin aina vähän kipsaantui erän loppuvaiheilla Kangasalan hyökkäysvoimaisen joukkueen edessä.

Tuomas Alatalo,WoVo:
-Kangasala oli parempi varsinkin erien lopussa, Meillä on oman valmennusurani nuorin joukkue ja koko ajan täytyy tehdä enemmän töitä että homma saadaan uomiinsa.

Roosa Laakkonen, LP:
– Alun haparoinnin jälkeen saatiin hyökkäysonnistumisia laajalla rintamalla.On ollut hieno huomata parin ulkomailla pelatun vuoden jälkeen että kotimaisen mestaruusliigan taso on noussut sekä kotimaisten että ulkomaalaisten pelaajien osalta.

Arttu Keränen, LP:
– Torjuntapeli jäi tänään melko pieneen rooliin, kaikki kunnia WoVon nuorelle joukkueelle, joka varsinkin erien alussa oli vahva. Hyökkäystehot olivat varsinkin tilastojen valossa tänäänkin kohdallaan.

PARHAAT PELAAJAT ; Roosa Laakkonen, LP ja Outi Polso, WoVo

LÄHITAPIOLA-PISTEET : 3p Roosa Laakkonen LP, 2p Ronja Heikkiniemi LP ja 1p Caila Stapleton, LP

PRO LIBERO: Outi Polso, WoVo

 

 

Kuvat: Pertti Flinck

 

 

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On