LP Kangasala edelleen voittamaton

Kotijoukkue LP Kangasala ei antanut hyvän alkukauden pelanneen vierailija LP Vampulan yllättää itseään mestaruusliigan kärkipään kamppailussa lauantaina Kangasalla.Kaikki kauden ottelunsa voitokkaasti pelannut Kangasala voitti ottelun suoraan erin 3-0.

Ensimmäisen erän alku oli tasaista vääntöä, erän puolivälin paikkeilla jällleen erinomaisen ottelun pelannut Kangasala otti tarvittavan pisteeron ja vei erän lukemin 25-20. Varsinkin ennen ottelua 200 mestaruusliigan torjunnan kunniaksi palkittu Iina Andrikopolou oli jälleen väkevällä pelipäällä.

Toisessa erässä kotijoukkueen monipuolinen hyökkäyspeli ei jättänyt Vampulalle mitään mahdollisuuksia. Sai passin sitten Neea-Maria Joki, Viivi Pyhäjärvi, Netta Rekola tai Andrikopolou niin aina oli pallo vierasjoukkueen kentässä. Erä lopulta Kangasalle selvin 25-17 numeroin.

Kolmannen erän alkuun Joki syötteli ensin kotijoukkueen jo 7-0 johtoon, mutta sitten  Vampulan parhaana palkittu Linnea Kuusela pisti liki samanlaisen syöttönäytöksen ja Vampula pääsi hetkellisesti peliin mukaan. Edeleen liki joka pelipaikalta palloa onnistuneesti hyökännyt Kangasala oli kuitenkin tässäkin erässä pykälää terävämpi, erä Kangasalle 25-21 ja koko ottelu siis tylysti 3-0.

Linnea Kuusela, Vampula :

– Ei saatu tänään parastamme irti. Olen viihtynyt joukkueessa hyvin, olemme asettaneet tavoitteeksi runkosarjan neljän sakin ja sitä kohti tässä mennään.

Stefan Paunovic, Vampula :

– Ei oikein mitään fiiliksiä tästä pelistä. Kangasala on laadukas joukkue ja varsinkin hyökkäyspelissä oltiin tänään paljon heitä jäljessä.

Neea-Maria Joki, Kangasala :

– Hyvä ottelu meiltä, onnistuimme taas monipuolisesti usealta eri pelipaikalta. Omaa syöttöä olen yrittänyt kehittää jatkuvasti, tänään kulki kyllä sekin osuus.

Arttu Keränen, Kangasala :

– Ehkäpä kauden ehjin esitys joukkueelta. Nyt hieman erikoinen otteluohjelma antaa meille parin viikon tauon peleistä, yritetetään käyttää se laadukkaaseen harjoitteluun ennen pelillisesti hyvin tärkeää pohjoisen viikonloppua Pölkkyä ja Arwoa vastaan.

Parhjaat pelaajat :

Joki , Kangasala ja Kuusela, Vampula

ProLibero : Laura Penttilä, Kangasala

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On