LP Kangasala avasi kauden voitolla

Kauden avausottelu päättyi kotijoukkue LP Kangasalan voittoon LP-Vampula Huittisesta erin 3-1 (25-15, 26-24, 21-25, 25-10).

Kauden ensimmäisessä ottelussa oli havaittavissa hieman jännitystä, joka näkyi pienenä huolimattomuutena kentällä. Tunnelmaa oli Pitkäjärven koululla ja katsomossa ääntä – mahtavaa!

LP Kangasala pelasi monipuolista ja pirteää lentopalloa. Illan ottelun kuusikko Caila, Julia, Taija, Jutta, Mary-Kate, Jooa ja Tintti pelasivat koko ottelun. Passari Stapleton pystyi jakamaan passeja tasaisesti ja pelasi todella hyvän pelin. Pisteitä ratkoivat tasaisesti jokainen pelaaja omalta tontiltaan. Tilastollisesti +/- sarake on positiivista luettavaa: Julia Miniukin 16/+14, Mary-Kate Marshall 18/+9, Jutta Riikonen 16/+8 ja Jooa Hänninen 14/+9.

LP-Vampula Huittinen paransi pelin edetessä syöttöään ja kolmannessa erässä kovan syötön ansiosta veivät erän nimiinsä 26-24. Vierasjoukkueen paras pistenainen Aleksandra Cvetican ratkoi palloja tehoin 16/+1. Nuori keskipelaaja Jenni Jantunen pelasi varsin positiivisen pelin, hän syötti vahvasti ja hyökkäsi lähes virheettömästi 10/+8. Libero Emilia Joensalo pelasi ensimmäisen Mestaruusliiga ottelunsa. Hän puolusti hyvin ja kaivoi vaikeitakin palloja takaisin peliin.

Jenni Jantunen

– Joukkueen peli ei kulkenut kuin kolmannessa erässä. Omaan peliin olen tyytyväinen, passarin kanssa yhteistyö toimi hyvin.

Darko Dobreskov

– Kotijoukkue pelasi odotetulla tavalla. Meiltä puuttui aggressiivisuus. Joukkueen yhteispeli etsii vielä itseään.

Tiiamari ”Tintti” Sievänen

– Varsin tyytyväinen voi olla kauden avaukseen. Paljon on vielä tekemistä, mutta onnistuttiin laajalla rintamalla.

Arttu Keränen

– Liiga-avauksessa on usein enemmän intoa kuin taitoa. Tänään pystyimme kanavoimaan energiamme oikeisiin asioihin. Miniuk pelasi loistavan ensimmäisen ottelunsa. Riikosen syöttöputki neljännen erän lopussa oli huikea, hän syötti neljä ässää.

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On