LP – Jymy Volley 14.11.

Torstaina 14.11. Pitkäjärvelle LP Kangasalan (6-3) vieraaksi saapuu Nurmon Jymy(2-7).
Tuleva kohtaaminen on kuluvan kauden toinen keskinäinen. Edellinen kohtaaminen päättyi Nurmossa LP Kangasalan 3-0 voittoon. Tässä ottelussa nähtiin taistoa ensimmäisessä erässä, kun erä ratkesi vasta tilanteessa 30 – 32.
Nurmo on parantanut peliään ja edellisissä otteluissaan Yhdysvaltalaiset yleispelaajat Jody Larsson ja Perry Ramsay ovat onnistuneet hyökkäyspelissään. Lisäksi Nurmon keskitorjujat ovat alkaneet löytää yhteisen sävelen passarin kanssa, joten Niemi&Nyman kaksikko ovat varmasti valmiina verkolla. 
Vastaavasti myös LP Kangasalan tekeminen on parantunut peli peliltä. Yhdysvaltalainen Mary-Kate Marshall on pelannut loistavia otteluita ja kuuluu ehdottomasti liigan yleispelaaja eliittiin, joten hänen hyökkäyksensä aiheuttavat varmasti päänvaivaa myös Nurmolle. Ronja Heikkiniemi on pelannut hakkurin paikalla ja onnistunut hyvin hieman vieraallakin tontilla. Ässä-tilaston ykkössijalla oleva Jutta Riikonen on valmiina pistämään pahoja aloituksia sekä käyttämään laajaa hyökkäysarsenaaliaan. Helppoja pisteitä ei tule kotijoukkue saamaan hyvin puollustavan Jymyn kaivaessa palloja peliin.
Tästä ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen, eikä kumpikaan joukkue tule saamaan ilmaiseksi sarjapisteitä.
 
Tervetuloa Pitkäjärven koululle torstaina 14.11 katsomaan ja kannustamaan! Ottelu alkaa kello 18:30.
 
Lentopallo on parasta paikan päällä!

Author: Pertti Flinck

Share This Post On