LOUKKAANTUMISISTA KÄRSIVÄ KANGASALA ROVANIEMEÄ PAREMPI

Varsin varamiehinen LP Kangasala otti selkeän 3-0 voiton Rovaniemen Arctic Volleysta torstai-illan ainoassa Naisten mestaruuliigaottelussa Kangasalla. Peräti neljän Lempäälän Lemposta lainatun farmipelaajan tuella joukkue jatkaa siis liigan kärjessä.

Kangasala otti ottelun haltuunsa jo heti avauserässä.Joukkueesta olivat kokoonpanosta ulkona Viivi Pyhäjärvi, Emmi Riikilä, viime ottelussa itsensä loukannut Roosa Heikkiniemi, toinen passari Nea Luntamo ja vielä kaiken kruunuksi Perulaishakkuri Kathrine Regalado oli kuumesairas joten Pitkäjärven parketilla pelasi melko yleisölle tuntematon kuusikko.Erinomaista kautta pelaava Neea-Mari Joki otti kuitenkin varsinkin erän lopussa isoa roolia ja erä melko helposti kotijoukkueelle 25-17.

Toinen ja kolmas erä noudattelivat samaa kaavaa, ja itselleen oudommalla hakkurin tontilla pelannut marraskuun tähdistöönkin keskitorjujan roolissa valittu Netta Rekola näytti suuntaa ja myös hienosti ensimmäisestä kokonaisesta liigapelistään suoritunut Linnea Malinen onnistui tärkeillä hetkillä. Myös muut Lemposta lainalla olleet eli Riikka Vuorentausta, Adelia Launonen ja Tiia Tapio pääsivät haistelemaan liigatunnelmaa myös ihan kentällä asti. Toinen erä Kangasalle 25-14, kolmas 25-11 ja koko ottelu siis 3-0.

Nelli Rantanen, ArVo :

– Tänään ei oikein mikään onnistunut. Aika monta vuotta sarjaa pelanneena olen ilolla seurannut että sarja on tasoittunut ja voimasuhteet koko liigassa selvästi muuttumassa.

Linnea Malinen, Kangasala :

– Lyhyesti aika onnellinen olo.Ensimmäinen kokonainen liigapeli ja voitto.Enemmän jännitti tämä lehdistötilaisuus kuin itse peli.

Avo Keel, ArVo:

– Eilen raskas tappio painoi selvästi. Lähtökohtaisesti Kangasalan parempi materiaali ja eilisen jälkeinen lamaannus oli tänään ottelun ratkaisu. Jos meinataan tuon tason joukkue voittaa niin meillä täytyy lähes kaikki onnistua.

Arttu Keränen, Kangasala :

– Illan kuusikko oli tiedossa oikeastaan eilen ja pääsimme vähän käymään asioita läpi.Vastustajan eilisen pelin jälkeen oli odotettavissa joko täysin ärsytetty tai lamaantunut joukkue, tänään taisi olla lähempänä tuo jälkimmäinen.

Parhaat pelaajat : Serena Bruin, ArVo ja Linnea Malinen, Kangasala

ProLibero : Tiiamari Sievänen, Kangasala

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On