Lisää sopimuksia

Keskarinelikko juhlakaudelle on valmis! Ari-Matti Joen kommentit sopimuksista:
Hienoa että kaikki kolme keskipelaajaamme jatkavat, tuoden jatkuvuutta sekä joukkueen arvoille että kulttuurille. Lisäksi lahjakas nuori Saara Tyrkkö täydentää joukkuettamme!
Netta Rekola nostaa päivittäisellä tekemisellään harjoittelumme vaativuutta, laittaen muut ympärillään tekemään kovempaa. Reksi onnistuu asenteellaan luomaan arkeemme sopivaa rentoutta ja heittäytymistä. Hän on kunnioitettavasti yhdistänyt opiskelun ja urheilun, vaikka omia haasteita se on varmasti aiheuttanutkin.
Reksillä on mahdollisuus seuraavien joukossa siirtyä Kangasalta uralla eteenpäin kohti kovempia sarjoja, kunhan opiskelut sen sallivat. Alkavalla maajoukkuesesongilla joukkueen kuiskaaja pääsee antamaan näyttöjä Euroopan kentillä. VMP.
Laura Laukkasella on kaikki mahdollisuudet kehittyä maajoukkuetasolle ja halutessaan siirtyä pelaamaan Suomen ulkopuolelle. Laura on jo liigan ehdotonta kärkeä torjuntapelaamisessa ja tulevan kauden tehtävänämme on kehittää mahdollisimman paljon erityisesti hyökkäyspelaamista.
Laadukas fysiikkaharjoittelu mahdollistaa hänen ulottuvuutensa hyödyntämisen tasolla, jota kansainväliset kentät vaativat.
Ada Peura tulee vakiinnuttamaan paikkansa liigan keskarieliitissä tulevaisuudessa. Hänellä on kaikki edellytykset kehittyä urheilijaksi, joka on edellä mainittujen tavoin mahdollinen maajoukkuetason pelaaja lähivuosina.
Viime kausi oli Adalle tärkeä kasvun vuosi ihmisenä ja tuleva kausi mahdollistaa vahvan kehittymisen jatkumisen. Mahtavaa päästä jatkamaan hommia hänen kanssaan!
Saara Tyrkkö on talentti, joka tulee “pelaajaputkemme” alkupäähän. Hän kävi harjoituksissamme talvella ja jo niiden kertojen perusteella näimme suuren potentiaalin ja valmiuden siirtyä joukkueeseemme. Kevään 1-sarjapelit ja näytöt nuorten maajoukkueessa osoittivat näkemyksen oikeaksi. LP:n kovatasoisessa harjoitteluryhmässä on loistava tilaisuus haastaa itsensä ja ottaa suuria steppejä pelaajana.
Laadukas fysiikkaharjoittelu tulevina vuosina mahdollistaa sen, että Saarasta on iloa suomalaiselle lentopalloilulle korkealla tasolla pitkään. Tästä pelaajasta kuulette vielä paljon!
Tervetuloa Kangasalle Saara..

Author: Pertti Flinck

Share This Post On