LiigaPloki vei pisteet Pihtiputaalle

0 – 3 (14-25, 20-25, 17 – 25)

Peli alkoi oikein maratonpalloilla, kun haettiin pelituntumaa ja pakkovoitto pelistä kolkutti molempien joukkueiden pelaajien takaraivossa. Ensimmäinen erä päättyi jäätävästi LiigaPlokille pisteillä 25 -14, kun kotijoukkue ei saanut peliään kulkemaan ja liiasta yrittämisestä tehtaili liikaa virheitä.

Jatkuvien passarien käsittelyvirheiden viheltämisestä hermostunut Virginie De Carne otti keltaisen kortin tilanteessa 3 – 5. Tekniselle aikalisälle mentiin jälleen LiigaPlokin johtaessa 14 – 7. Pahimmillaan kymmeneen pisteeseen venynyt ero oli kotijoukkueelle liikaa kiinni kirittäväksi ja toinen erä päättyi LiigaPlokille pistein 25 – 20.

Kolmannen erän alussa pisteitä otettiin vuoron perään molemmin puolin verkkoa. Tekniselle aikalisälle mentiin Tamara Kmezicin iskettyä pallon kentään, pisteet 13 -14. Tasatilanteen 15 – 15 jälkeen LiigaPloki sai torjuntansa kohdilleen ja ässillä vedettyä piste-eroa kahdeksaan, jota kotijoukkue ei pystynyt enää kuriin saamaan. Kolmas erä LiigaPlokille pistein 25 – 17 ja koko peli vieraille 3 – 0.

Yleisöä oli 250 henkeä.

Kuvat: Timo Palokangas

Virginie De Carne, LP Kangasala:

Onneksi ette kuulleet ensimmäisiä kommenttejani, ne ovat painokelvottomia. Ja kuvaavat varmaan joukkueenkin tuntoja. He joutuvat ensi viikolla koville kanssani.

Jenni Mäkinen pelasi jälleen erittäin hyvin. Hänen tyyppisiään pelaajia, jotka ovat valmiita mihin paikkaan tahansa, pitäisi olla enemmän. Ei selittelyjä, vaan vastuunottoa omasta ja joukkueen pelaamisesta.

Jukka Koskinen, LiigaPloki:

Tärkeintä tänään oli voitto. Tiedettiin Kangasalan vaikeuksista eilisen pelin perustella. Oli vaikea valmistautua, kun ei yhtään tiennyt, millainen kuusikko tulee vastaan. Valmentajan näkökulmasta tämä on hankalaa. Sitten lähdettiin keskittymään omaan pelaamiseen. Meillä oli tänään ehjä peli, vaikka toisessa erässä oli suotta pehmeyttä. Vaikean viikon jälkeen tältä viikonlopulta yksi voitto oli hienoa ja voi mahdollistaa viidennen sijan runkosarjassa.

Roosa Laakkonen, LP Kangasala:

Vastakkaiset fiilikset, kuin vastustajalla. Ei saatu yhtään torjuntaa, vastaanotto ei kulkenut, tehtiin paljon virheitä ja tilastot kertovat kaiken. Tämä oli meiltä huono peli, selitykset ei nyt auta.

Vilma Ruuska, LiigaPloki:

Pelattiin aika ehjä peli, toisessa erässä pientä notkumista, vastaanotto hyvä, torjunnat meni hyvin, hyökkäysprosentti aika hyvä. Hyvä peli.

Ottelun parhaat pisteiden tekijät olivat

LP Kangasala

Dayana Segovia 8 /-5

Roosa Laakkonen 6/+3

Daniela Öhman 6 / –

LiigaPloki

Alex Reid 15 / +10

Tamara Kmezic 11 / +4

Vilma Ruuska 9 / +3

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin

LP Kangasala Tiiamari Sieväen

LiigaPloki Alex Reid

LähiTapiola-pistekisa

3p Alex Reid

2p Elizabeth Field

1p Tiiamari Sievänen

Author: Outi Pettersson

Share This Post On