LIIGAPLOKI PÄÄTTI KAUTENSA TAPPIOLLA KANGASALLE

LP Kangasala oli selkeästi parempi lauantai-illan kotiottelussaan Pihtiputaan Liigaplokia vastaan. Varsinkin kotijoukkueen kaksi ulkomaalaisvahvistusta olivat näkyvissä rooleissa kun Kangasala voitti ottelun suoraan kolmessa erässä 3-0.

Ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä, ja jo eilen WoVon omassa pelissään kärsineen tappion myötä sarjapaikkansa ilman karsintoja varmistaneen Liigaplokin paineetta pelannut joukkue haastoi välillä kotijoukkueen tosissaan mutta melko heikkotasoinen erä kuitenkin lopulta kotijoukkueelle 25-18.

Toinen erä ei myöskään mitään huippulentopalloa pääosin tarjoillut, mutta jo ensimmäisessä erässä tehokkaasti hyökänneen Gabriela Da Silvan ja kotimaastaan Kanadasta vierailulta palanneen Braedyn Tuttonin tehokkuus riitti varmistamaan kotijoukkueelle rutiininomaisen 25-18 erävoiton.
Kolmas erä oli kotijoukkueelta selkeästi ottelun parasta antia.Monipuolisesti hyökännyt LP oli kaikessa vastustajaansa parempi, ja jo edellisessä Helsingin vierasottelussa kovassa vireessä ollut Emmi Riikilä tarjosi kotiyleisölle muutaman todella komean hyökkäyslyönnin joita varmasti parin viikon päästä alkavissa pudotuspeleissä tarvitaan.

Anna Yefremenko, Ploki:
– Oikeastaan kautemme päättyi tavallaan jo eilen, mutta nostalginen fiilis oli silti kauden viimeisessä ottelussa. Ihan kaikkea emme tänään itsestämme saaneet irti.

Arto Oinas, Ploki:
– Kyllä eilinen Wovon tappio ja sarjapaikan sinetöityminen ikävä kyllä näkyi meidän pelissä, ei rentoutena vaan siinä että ihan loppuun asti yrittämistä ei tänään meiltä nähty.Vaikea kausi sai kuitenkin siedettävän päätöksen kun karsia ei tarvi.

Tiimari Sievänen, LP:
– Hyvä fiilis jäi pelistä ja varsinkin kun pitkällä tauolla sovittiin että pelataan hyvä kolmas erä ja näin tapahtui. Pikku hiljaa alkaa olemaan sellainen playoff -kutina mikä on aina hienoa.

Arttu Keränen , LP:
– Melko ehjä peli, vastustaja pelasi paineettomasti ja pyrki syöttämään agressiivisesti mutta saimme aika hyvin siihen vastattua. Meillä on viime viikot ollut aika rikkonaisia joten viime ajat ennen pudotuspelejä täytyy käyttää huolellisesti hyväksi jotta kaikki on kunnossa kun tärkeät pelit alkaa.

Parhaat pelaajat : Yefremenko, Ploki ja Sievänen, LP

Prolibero : Sievänen , LP

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On