LiigaPloki haki pisteet heikolta LP:ltä

Kahden WoVo-voiton siivittämänä Kangasalle saapunut LiigaPloki jatkoi voittoputkeaan selkeällä 3-0 (25-13, 25-21, 25-20) -voitolla kotijoukkue LP Kangasalasta.

Ensimmäisessä erässä Ploki otti heti 5-0 -johdon, eikä erävoitosta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Kangasalan torjunta ei saanut minkäänlaista otetta Plokin hyökkäjistä. Hakkuri Canace Finley oli täysin pitelemätön (9/+9).

Koko toisen erän Kangasala oli suurissa vaikeuksissa Plokin syöttöjen kanssa, eikä vahvaa asetta, keskihyökkäystä päästy käyttämään juuri lainkaan. Ja jos päästiin, niin vastassa oli ajoittain jopa kolmen pelaajan torjunta. Plokin hyökkäystehot eivät kuitenkaan yltäneet ensimmäisen erän tasolle, mikä piti erän tasaisena loppuhetkille asti.

Kolmas erä eteni alusta alkaen vierailijan hienoisessa hallinnassa. Jessica Wagner yritti herätellä erän puolessa välissä kotijoukkuetta taisteluun kahdella torjunnallaan, mutta kun apuja tuli kovin vähän, niin kolmannen eränkään voitosta ei lopulta syntynyt edes kunnon kamppailua.

Nette Tuominen, LiigaPloki:

  • Ei voi olla kuin tyytyväinen kolmeen pisteeseen. Ei olla vielä voitettu ottelua 2-0 -johdon jälkeen, joten oli henkisesti tärkeää, että saatiin kolmannessakin pidettyä peli kasassa koko ajan. Syöttö oli meidän ase tänään. Sen kanssa on ollut tällä kaudella ongelmia, joten sen osa-alueen onnistuminen lämmitti.

Oona Yli-Pekkala, LP Kangasala:

  • Ei ollut hyvä peli millään osa-alueella. Yleensä hyvä torjuntapelikään ei tänään toiminut. Ploki oli tänään paljon parempi. Kun vastaanotto ei toiminut, niin ei päästy oikein keskeltä hyökkäämään ja Ploki torjui ne yrityksetkin hyvin. Laidoista ei sitten saatu palloa kuolemaan. Hyvä treeniviikko alla, mutta se ei nyt näkynyt tässä pelissä yhtään.

Jukka Koskinen, LiigaPloki:

  • Tiedettiin Kangasalan hyvät keskipelaajat ja lähdettiin syöttämään kovaa. Ekan erän jälkeen muutettiin syöttösuuntaa, ja se tuntui toimivan vielä paremmin. Keskelle rakennettiin kolmen torjuntaa ja puolustuskin oli tänään hyvää. Toiseen erään tuli hirveästi virheitä, mikä tasoitti sitä, mutta pidettiin hyvin taso läpi ottelun, mikä riitti tänään.

Janne Anturamäki, LP Kangasala:

  • Onnittelut Plokille voitosta. Vaikea löytää mitään positiivista tästä pelistä. Treenattiin ja valmistauduttiin hyvin koko viikko tähän otteluun ja fiilis oli hyvä, mutta meniköhän se sittenkin vähän yli? Koko joukkue oli tänään huono.

 

Parhaat pelaajat : Mita Uiato, LP Kangasala ja Suzanne Horner, LiigaPloki

Lähitapiola-pisteet : 3p Hardy, Ploki; 2p Finley, Ploki ja 1p Horner, Ploki

Yleisöä 210

Author: Riku Koukila

Share This Post On