La 9.1. LP-Kangasala-Pölkky

Lauantaina 9.11. Pitkäjärvellä kohtaavat LP Kangasala (5 – 3) ja Pölkky Kuusamo ( 7 – 1).
Pölkky on aloittanut kauden erittäin vahvasti ja joukkue taisteleekin runkosarjan kärkisijasta. Tällekin kaudelle Pölkyn kokoonpano on uusiutunut kovasti, mutta kuten aina joukkueeseen on löydetty hyviä ja taitavia pelaajia. Joukkueen peliä pyörittää passari Jalissa Trotter, jonka tarjoiluista yleispelaajat Jessica Kosonen ja Adeja Lambert ovat tappaneet passeja komeillen pistepörssissä hyvillä pistesaldoillaan. Viime kauden, kuten tämänkin kauden kovimpiin syöttäjiin kuuluva Jonna Wasserfaller ei varmasti anna syöttöruudussa armoa kotijoukkueelle. Liberon tontilla häärii lokakuun tähdistöönkin valittu Nikolina Bozicevic. Kuusikon täydentävät hakkuri Lucia Babic ja keskitorjuja Anna Wruck. Tätä kovaa pelaajanippua haastamaan lähtee LP Kangasalan hieman kotimaisempi kaarti.
LP Kangasalan passari Stapleton on ruokkinut passipelillään tasaisesti hyökkääjiä, mutta etenkin Mary-Kate Marshall on yleispelaajan tontilla ratkonut pisteitä komeillen pistetilaston kärkipäässä. LP Kangasalan kova keskitorjuja trio on onnistunut torjunta- ja hyökkäyspelissään myös erinomaisesti. Julia Miniuk ja Roosa Laakkonen ovatkin torjuntatilaston kärkipäässä, eivätkä varmasti tunne armoa torjuntatilanteissa. Yleispelaajat Jutta Riikonen ja Jemina Jäärni ovat myös näyttäneet hyviä otteita kentällä. Hakkuri Jooa Hänninen on ajoittain ollut vaivan takia pois kentältä ja häntä onkin kentällä sijaistanut Ronja Heikkiniemi. Libero Tiiamari Sievänen johtaa PROLibero-kilpailua ja onkin tärkeä pelaaja vastaanotto-ja puolustus pelaamisessa.
Tästä ottelusta on tulossa tiukkaakin tiukempi taisto sarjapisteistä. Kummankin joukkueen valmentajat ovat Kuopiosta, joten varmasti myös heidän välillään nähdään tunnetta ja taistoa.
T E R V E T U L O A !
Pitkäjärvelle lauantaina 9.11
Ottelu alkaa klo 17

Author: Pertti Flinck

Share This Post On