Kausikortit 2020 myynnissä NYT!

LP Kangasalan kausikortti ilman paikkavarausta. Runkosarjan kotiottelut kaudelle 2020-2021. Oikeuttaa sisäänpääsyn Suomen Cupin 1. kierroksen ja puolivälierän otteluihin, sekä harjoitusotteluihin.

Poikkeustilanne on vaatinut poikkeuksellisia tekoja kaudelle 2020-2021. Ottelutapahtumat tullaan järjestämään aina ajankohtaisten ohjeiden mukaisesti, jotta Sinulla on aina turvallista tulla nauttimaan jännittävistä otteluista ja kannustamaan omaa joukkuettasi huippu suorituksiin!

Syyskuun ajan kausikortti 79€ (norm. 130€)!

Uutena palveluna yhteistyö Seat4me-palvelun kanssa!

Ensi kaudesta lähtien pystyt ostamaan kausikortin ja otteluliput todella kätevästi Seat4Me-palvelun kautta. Ottelutapahtumaan pystyt ostamaan ovilipun edelleen käteisellä, mutta pyrimme kehittämään edelleen toimintaa niin että saadaan korttimaksu käyttöön ovilippuihin ja kahvioon!

Ostaessasi lipun Seat4Me-palvelun kautta, saat lipun kätevästi kännykkään. Nettilipun ostajille muodostetaan oma jono, jolloin sisäänkäynti tapahtumaan on mutkatonta ja kätevää. Näytä nettilippu kännykältäsi ovimiehelle ja nauti ottelun tarjoamasta jännityksestä!

 

KAUSIKORTTIKAMPANJAN PÄÄSET HYÖDYNTÄMÄÄN ITSELLESI TÄSTÄ!

 

Author: Jani Huoponen

Share This Post On