Kauden eka kotiottelu lauantaina klo 17!

Tulevana lauantaina isketään naisten mestaruusliigakausi avatuksi myös Kangasalla, kun Pitkäjärven saliin saapuu paikallisvastustaja OrPo.

Satu Natusen luotsaamalla OrPolla on alla jo kaksi mestaruusliigaottelua. Ulkomaalaispelaajien kanssa epäonnea kokenut joukkue on saatu kokonaisuudessaan kasaan vasta aivan kauden alla ja se on näkynyt vielä joukkueen yhteispelissä. Ensimmäisessä pelissään OrPo hävisi HPK:lle suoraan kolmessa erässä. Toisessa pelissä joukkue väänsikin LiigaPlokin vieraana pitkän kaavan mukaan häviten 3-2. Pisteitä ei siis vielä ole kertynyt, mutta pelin voi odottaa paranevan koko ajan.

LP Kangasala puolestaan esitti kauden avauksessaan huomattavaa peli-iloa voittaessaan Vampulan 0-3 Porissa pelatussa TV-pelissä. Pitkän ja vaativan kesän jälkeen joukkue oli kuin pitkästä aikaa laitumelle päässyt hevonen; täynnä virtaa ja hymyä. Itseluottamus on siis kotijoukkueella kohdallaan.

Näistä asetelmista lähdetään taistelemaan pisteistä, kun Virginie De Carne marssittaa joukkueensa ensimmäisen kerran kotiyleisön eteen. OrPo ei tule olemaan helppo vastus vaan edessä on varmasti mielenkiintoinen ja jännittävä ottelu.

Author: Outi Pettersson

Share This Post On