KANGASALA VEI HYVÄTASOISEN KÄRKIKAMPPAILUN

Koko kauden vakuuttavsti pelannut LP Kangasala kesti haasteen jonka viime aikoina voitosta voittoon pelannut Hämeenlinna sille asetti Lauantain kärkikamppailussa Kangasalla, Kangasala on koko kaudella kärsinyt vain yhden tappion ja sen juurikin tämän illan vastustaja Hämeenlinnaa vastaan mutta nyt se palautti marssijärjestyksen palaamalla liigan kärkipaikalle. Lisäväriä otteluun toi myös Kangasalan päävalmentaja Arttu Keräsen äkillinen sairastuminen vatsatautiin ja tämän vuoksi kotijoukkueen peliä johti apuvalmentaja Jani Huoponen.

 Ottelun alku oli koko ottelun tavoin erittäin hyvää lentopalloa,alkua hallitsi kotijoukkue ja johti jo 14-7 mutta Hämeenlinna kiristi tahtia ja nousi erän loppupuolella liki tasoihin vaihdettuaan passari Erica De Maulon hyvin onnistuneeseen Jenni Ylivainioon mutta erä kuitenkin kotijoukkueelle 25-23.

Toinen erä alkoi tasaisesti mutta pikkuhiljaa vain yhden virheen virheen tilastoon koko erässä merkkauttanut Hämeenlinna otti kuskin paikan ja erässä todella tehokkaasgti hyökänneen Olena Leonenkon johdolla se voitti erän 25-21.

Kolmannen erän Kangasala aloitti vahvasti ja pakotti myös Hämeenlinnan tekemään virheitä. Kentän hahmoja olivat koko ottelun tutun tehokkaasti pelannut Jody Larson ja varsinkin erän loppuhetkillä painavasti palloa kenttään lyönyt Ronja Heikkiniemi. Erä Kangasalle 25-17.

Neljäs erä noudatteli kolmannen erän suuntaviivoja ja Kangasala ei päästänyt vierailijaa missään vaiheessa paria pistettä lähemmäksi, ja tasoltaan hyvän ottelun ratkissut erä kotijoukkueelle 25-18 ja koko ottelu siis 3-1.

Daniela Öhman, Hämeenlinna:

Ei saatu samaa virettä kuin edellisessä kohtaamisessa jonka voitimme. Nämä kärkipelit ovat hienoja tapahtumia, harmi kun yleisö ei pääse niitä nyt katsomaan.

Matteo Pentassuglia, Hämeenlinna:

Viimeksi kun olimme täällä emme olleet vielä löytäneet omaa peli-identitteettiä ja olin silloin todella pettynyt ja annoin jopa liaankin jyrkkiä lausuntoja. Nyt olemme mutta Kangasalan tasoista joukkuetta vastaan täytyy onnistua koko ottelu mitä ei tänään tapahtunut.

Roosa Laakkonen, LP:

Todellinen tunteiden taisto, molemmat joukkueet halusi voittaa todella paljon. Nämä ovat upeita juttuja kun voitto tuntuu koko kropassa.

 Jani Huoponen, LP:

Olen toidella ylpeä joukkueesta, vaikea paikka tälläisissa muuttuvissa olosuhteissa valmennuksen suihteen ei näkynyt lainkaan miedän otteissa.

Parhaat pelaajat:  Yasmine Madsen, Hämeenlinna ja Jody Larson, LP

Mestaruusliigatähdet: 3p Larson, 2p Laakkonen ja 1p Madsen

Prolibero: Tiimasri Sievänen, LP

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On