Kangasala-Vampula 9.11.

 

Johan tässä on oltukin pelaamatta! Harvoin jos koskaan runkosarjassa pelataan kaksi kotiottelua peräkkäin samaa joukkuetta vastaan mutta kun pelataan niin se tehdään tyylillä eli kyseessä on Nenäpäivä-peli. Lp Kangasala saa siis vastaansa Lp Vampulan tässä hyväntekeväisyys-ottelussa joka vieraili Pitkäjärvellä vajaa kaksi viikkoa sitten. Sen ottelun vei nimiinsä kotijoukkue erin 3-0 mutta mitäpäs tulosrintamalla on sen jälkeen tapahtunut, siitä seuraavassa: Lp Kangasala pelasi edellisenä viikonloppuna vierasottelun Orivedellä paikallista Ponnistusta vastaan voittaen erin 3-1. Se oli tiistain kotijoukkueelle jo kahdeksan voitokas ottelu peräkkäin. Peli on asettunut uomiinsa, kentällä on kivaa ja pelaaminen tuottaa tulosta.
Tiistain vierasjoukkue puolestaan on edellisen kohtaamisen jälkeen pelannut kaksi kotiottelua Liigaplokia sekä Puijo Wolleyta vastaan. Molemmat pelit ”plakkariin” ja kuusi pistettä taulukkoon.
Mitä sitten luvassa marraskuisena tiistaina Pitkäjärvellä? Se selviää paikan päällä mutta odotettavissa on kova taistelu niin hyökkäys- kuin puolustuspelissäkin. Osa ottelun lipputuloista ohjataan Nenäpäivän keräykseen sekä paikalla on myös keräyslippaita mihin jokainen voi osallistua haluamallaan summalla.

Tehdään yhdessä hyvää!
Nenäpäivän pelin hengessä nousee kysymyksiä aina joten…
– Mikä on Nenäpäivä?
– Miten voisin osallistua tähän hyväntekeväisyyteen?
– Pitääkö tilastomies Weckman punaista nenää koko pelin ajan?

Author: Pertti Flinck

Share This Post On