Kangasala parempi Pirkanmaan trillerissä

Lp Kangasala ja Orpo aloittivat puolivälieräsarjansa juuri niin tasaisissa merkeissä kun etukäteen arveltiin.Avauserässä kotijoukkue haki vielä uomiaan ja vähillä virheillä ja hyvällä syötöllä erän pelannut vierasjoukkue oli askeleen edellä ja vei erän melko selvästi 16-25.
Toinen erä alkoi myös Orpon tahdissa mutta erän edetessä varsinkin hyvän pelin pelanneen keskipelaaja Jenni Mäkisen syöttövuorolla kotijoukkue pääsi peliin mukaan ja kampesi edellä ratkaisuhetkillä ja voitti erän 25-23.
Kolmas erä alkoi tasaisesti mutta Lp Kangasala oli jälleen ratkaisupalloissa sen verran terävämpi että vei erän 25-21.
Neljäs erä alkoi Nikki Taylorin murhaavalla syöttövuorolla ja kotijoukkue johti sitä ja 6-0 jä näytti marssivan helppoon voittoon mutta Orpo oli kuitenkin eri mieltä ja kampesi tasoihin ja lopulta ohi ja erä vieraille 20-25.
Ottelun viides ja ratkaiseva erä oli vieraille jo 0-4 kunnes tuli jälleen Taylorin syöttövuoro ja kotijoukkue nousi hetkessä 6-4 johtoon ja ei luopunut kuskin paikasta enää vaan Vilma Ruuskan tärkeillä hetkillä onnistuneiden torjuntojen ansiosta voitti erän 15-13 ja koko ottelun siis 3-2.

Sanna Häkkinen, Orpo :
– Pelattiin hyvä peli vaikka lopulta tappio tulikin, sunnuntaina otamme revanssin kotikentällä.
Apostolos Oikonomou, Orpo .
– Onnittelut Kangasalle voitosta, pelasimme hyvin altavastaajina. Sunnuntaina on sarjan kannalta tosi iso ottelu.
Tiiamari Sievänen , Lp Kangasala :
– Hyvä taistelu, hieno pelata taas playoff pelejä joissa pelataan vaan voitosta.
Arttu Keränen, LP Kangasala :
– Tekiniikka ei tänään ollut meillä parasta mahdollista, ei oikein voi puhua taktisista muutoksista ennenkuin saadaan teknisesti asiat kuntoon.Henkisesti kuitenkin iso voitto.

Parhaat pelaajat : LP : Kayla Haneline Orpo : Tiana Dockery

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On